Vattenfall Services växer och nu söker vi erfarna underhållsledare till Stockholmsområdet!

Om jobbet

Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som underhållsledare för felavhjälpning och underhåll inom elkraftsområdet 0,4-24 kV. Som underhållsledare planerar du för genomförande av underhållsarbeten, du leder medarbetare och underentreprenörer och ansvarar för uppdraget från start till mål så att resultatet levereras enligt överenskommelse och avtal.

Uppdragen kan variera från någon timme till flera månader. I arbetsuppgifterna ingår att begära avbrott i produktionen, ordna utrustning samt utse lämpliga resurser inklusive underentreprenörer; alltid med säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke. Underhållsledaren har ett brett ansvar, det ingår även kundkontakter liksom hantering av budget, tidplaner och uppföljning.

Du kommer att ha goda möjligheter att påverka din arbetssituation i en självständig roll där ditt driv och förmåga att ta ansvar kommer vara avgörande. I tjänsten ingår resor främst inom vårt verksamhetsområde. Du måste ha körkort och behöver kunna tala och skriva svenska. Beredskapstjänstgöring kan förekomma.

Om dig
Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar underhållsarbeten. Du har i grunden teknisk elutbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenheter, KY-utbildning eller annan vidareutbildning är meriterande.

Vi uppskattar om du har genomgått branschspecifika utbildningar såsom ESA 14, Säkerhet på väg, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning. Vi ser gärna att du har arbetat som underhålls- och/eller projektledare inom entreprenadbranschen eller liknande och har anläggningskännedom inom 0,4-24 kV distributionsnät.

Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du har ett högt säkerhetstänk. Här vill vi att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste.

Om oss
Vattenfall Services är ett framgångsrikt entreprenadföretag som har många affärer i hela Sverige. Områden där vi har projekt i Stockholmsområdet är t.ex. Tyresö, Stockholm City, Täby, Haninge, Huddinge, Ekerö, Lidingö, Täby och Värmdö. Vårt senaste uppdrag är drift och underhåll för lokalnät från 0,4 upp till 24 kV där vi just nu bygger upp ett nytt team för att möta framtiden!

Mer information
Nu söker vi flera underhållsledare till vårt nya team i Jordbro, varmt välkommen med din ansökan senast den 16 December, 2016. Ansök via vår annons som du hittar på vattenfall.se/jobb

För information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Marcus Arkestål, tfn 070-308 94 76. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Shala Jamshid, Shala.Jamshid@vattenfall.com. Fackliga representanter är Clas-Inge Hagdahl Unionen, Juha Siipilehto SEKO, Anders Eriksson (Nyköping) Ledarna och Ann-Jeanette Lönroth Akademikerna.

Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Marcus Arkestål, 070-308 94 76

Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av elanläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom energieffektivisering, mätning och belysning. Våra 1 500 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag.