Vattenfall Services söker stationstekniker

Om jobbet

Vattenfall Services söker stationstekniker för distribution och transmissionsnätet i regionen Stockholm

Med fokus på effektivitet och säkerhet levererar vi projekt och underhållstjänster som optimerar våra kunders elkraftanläggningar. Vi växer med nya avtal och söker nu tekniker med erfarenhet från el, mekanik eller montage från verksamhetsområden så som elnät, industri eller liknande.

Huvudsakligen levererar affärsområdet tjänster i anläggningar från 10 kV och upp till 400 kV.
Vi utför underhåll, felavhjälpning och projekt i våra kunders ställverk och transformatorstationer. Vi levererar även tjänster som beredskap och akut felavhjälpning.

Vi bygger nu ett nytt team som skall komplettera de team som redan idag agerar med hög kompetens och bredd i Stockholmsregionen. Viktigast för oss är vår säkerhet och med det i fokus levererar vi hållbara tjänster till våra kunder.

Affärsområdet med sina ca 170 medarbetare har idag avtal med nät, produktion, tele, industri och fastighetskunder.

Som Tekniker hos oss har du
  • Genomförd gymnasieutbildning eller liknande vidareutbildningar
  • Teknisk bakgrund från elnät eller industri inom el, mekanik eller montage
  • Ett väl utvecklat säkerhetstänk
  • God datorvana
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande
  • Elkraftstekniker inom distribution -(sub)transmissionsnätet
  • Jobbat i ett processbaserat arbetsflöde, där start, genomförande och avslut har tydliga gränser och systemstödda aktiviteter
  • Branschspecifika utbildningar och certifikat
  • Körkort BE
Du är stabil som person och gillar lagarbete. Att levererar enligt mål och att bidra till den gemensamma utvecklingen är naturligt för dig. Dyker det upp utmaningar tar du ägandeskap och gör det du säger och håller det du lovar. Du är en problemlösare som med uthållighet och engagemang löser uppgiften efter ditt goda omdöme. I god affärsordning levererar du tillsammans med teamet hållbara tjänster till våra kunder.

Mer information
Placeringsort i Stockholm enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den
8 December, 2016.

För mer information om tjänsten kontakta Joakim Severinsson, 072 215 61 89. Jonas Gustavsson, 0706 55 73 46 . För information om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Henri Waher, 0701 49 96 99.

Fackliga representanter är Clas-Inge Hagdahl Unionen, Johan Larsson SEKO, Anders Eriksson (Nyköping) Ledarna och Ann-Jeanette Lönroth Akademikerna. Du når alla via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Joakim Severinsson, 072 215 61 89

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 dec

Om företaget