Vassa projektkoordinatorer sökes till h&m

Om jobbet

Är du vass på samarbete och koordinering och vill få in en fot på ett av världens största modeföretag? H&M söker projektkoordinatorer för att stärka upp teamet på inköpsavdelningen inom expansion. Trivs du i ett högt tempo där snabba förändringar tillhör vardagen är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för H&M:s räkning en projektkoordinator till inköpsavdelningen av butiksinredning. Denna avdelning ansvarar globalt för inköp av all butiksinredning till H&M:s nya och befintliga butiker. I takt med att H&M expanderar öppnas årligen flera hundra butiker och inköpsavdelningen inom inredning fyller en central roll i att genomföra H&M:s expansion och samtidigt optimera H&M:s investeringar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och H&M:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos H&M. Tjänsten är tillsvidare med provanställning.

Arbetsuppgifter

Som projektkoordinator kommer du att arbeta med butiksprojekt och vara ansvarig över en grupp länder för vilka du säkerställer leveranser genom att lägga, övervaka och följa upp lagda ordrar i ordersystem och leveransbevakningssystem.
Som projektkoordinator kommer du att fylla en viktig roll i teamet och på avdelningen och du kommer även att samarbeta med andra avdelningar internt på H&M.

Du kommer till exempel att:
 • Ha löpande kontakt med leverantörer över hela världen
 • Daglig kontakt med landsorganisationer
 • Ansvara för att uppsatta deadlines håller så att nya butiker kan öppna på utsatt tid
 • Driva förbättringsarbete kopplat till ansvar i roll
I rollen som projektkoordinator finns goda utvecklingsmöjligheter och du kan bland annat få möjligheten att arbeta med strategiskt inköp, ansvara för en egen region eller på sikt axla ett ledaransvar. Då H&M är ett internationellt företag som befinner sig i ett expansivt läge finns det även goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget i stort.

Tjänsten passar dig som trivs i ett högt tempo där snabba förändringar tillhör vardagen. H&M erbjuder en dynamisk arbetsplats där de arbetar med ständiga förbättringar, korta beslutsvägar och där de anställda direkt får ta ett stort eget ansvar.

Vi söker dig som
 • Är i början av din karriär och som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande.
 • Tidigare erfarenhet av orderhantering eller liknande arbetsuppgifter.
 • Då H&M är ett internationellt företag krävs det att du som söker talar och skriver obehindrat på både engelska.
 • Goda kunskaper i Officepaketet och Excel.
Det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomiska analyser och har arbetat i en internationell miljö, men det är inget krav.

Som person är du en lagspelare som trivs med att arbeta med andra människor. Du agerar lyhört gentemot dina kollegor och lyssnar till gruppens behov. Du arbetar alltid för att utveckla nya relationer och fördjupa befintliga. Du är flexibel i den mån att du har lätt för att anpassa dig när förutsättningarna förändras. Du har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter parallellt och agerar prestigelöst i förhållande till förändringar.

Du arbetar på ett noggrant sätt och är uppmärksam på detaljer i arbetet samtidigt som du har lätt för att se till helheten. Du trivs i roller där det finns deadlines och du är mån om att alltid leverera i tid utan felaktigheter. Vidare har du förmågan att fatta snabba beslut och tar alltid stort ansvar för det egna arbetet i såväl framgång som motgång.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: City, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Elin Jacobsson
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget

H&M står för mode och kvalitet till bästa pris på ett hållbart sätt. De har idag mer än 3600 butiker i 56 länder och de växer med 10-15 % per år vilket innebär en fördubbling i antal butiker inom 5-6 år. H&M har kontor i centrala Stockholm, nära till restauranger, butiker och kollektivtrafik