Vassa frontendutvecklare till Silobreaker med start januari/februari 2017

Academic Work · Data & IT · 26 dec

Om jobbet

Börjar du närma dig examen och är på jakt efter tjänsten som kommer innebära att du kickstartar din karriär och får arbeta med ambitiösa, drivna och kompetenta kollegor inom ett affärsområde som ständigt växer? Nu söker Silobreaker riktigt vassa utvecklare inom frontend som kan starta i januari/februari 2017! Det här är tjänsten för dig som legat i toppskiktet i klassen och som nu står inför att ta examen och är redo för att dra igång din karriär på ett spännande företag med stora möjligheter!

Information om uppdraget

Silobreaker är ett företag som förändrar sättet som vi människor söker, utforskar och håller oss uppdaterade om kritisk information. Deras teknologi kombinerar textanalys, ostrukturerad data, interaktiva visualiseringar samt maskininlärning för att härleda och presentera affärskritisk information i realtid.

Företaget grundades 2005 och deras utvecklingsteam sitter i häftiga lokaler nära Slussen i Stockholm. Där arbetar teamet bland annat med att komma på nya visualiseringar och bygga applikationer som hjälper kunder att få ut det mesta av Silobreakers teknologi och vision. Några av världens största företag och organisationer förlitar sig på Silobreakers förmåga att leverera relevant Cyber Threat Intelligence, Competitive Intelligence, Business Intelligence och Incident & Crisis Management Support.

Arbetsuppgifter

Som frontendutvecklare kommer du arbeta med teknologier som AngularJS (1.5 & 2.0), TypeScript och D3. Du kommer att bygga responsiva gränssnitt och visualiseringar för såväl desktop som mobila klienter. Silobreaker arbetar helt agilt och du kommer ingå i ett team med mycket kunniga, drivna och erfarna kollegor. Alla utvecklare på Silobreaker arbetar nära produkten och har ett stort inflytande på dess utformning. Rollen har stor flexibilitet och du har mycket goda möjligheter att utvecklas och växa inom utveckling.

Vi söker dig som
  • Har en utbildning inom datateknik, systemvetenskap eller civilingenjör inom IT
  • Kunskaper i HTML5, CSS3 och JavaScript
  • Har erfarenhet av något annat programmeringsspråk t.ex. C#, Java, TypeScript, Python eller Ruby
Vi vill gärna att du har en grundkännedom om ramverket Angular och vet lite kring hur det fungerar/används. Du behöver dock inte ha någon djupare erfarenhet av att arbeta i det, även om det är meriterande.

Flertalet av Silobreakers kunder befinner sig utanför Sverige och därför är det viktigt att du talar och skriver mycket god engelska. Det är också en fördel om du talar bra svenska eftersom du även kommer ha kontakt med svenska kunder.

Som person trivs du att arbeta på ett företag med ett familjärt arbetsklimat. Du är hungrig och nyfiken på att lära dig och mån om att snabbt ta till dig ny kunskap. Vidare ser vi att du är kommunikativ och öppen som person och uppskattar en rak och ärlig dialog med dina kollegor. Som utvecklare på Silobreaker arbetar du med stor frihet och tar själv stort ansvar för att genomföra ditt arbete på bästa sätt.

Övrig information
  • START: Januari/Februari 2017, enligt överenskommelse
  • OMFATTNING: Heltid, tillsvidare
  • UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider, 40 timmar/vecka
  • PLATS: Götgatan 18, Södermalm Stockholm
Vi ser mycket positivt på att du i din ansökan visar vad du kan t.ex. genom länk till din Github-profil där du har egna projekt eller bidrag till andras. Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Silobreaker.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Läs gärna mer om Silobreaker på www.silobreaker.com.