Varuplockare till välkänd butikskedja inom VVS!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande och intresserad av att jobba extra vid sidan av dina studier? Är du en pigg och alert person som tycker om att ge kundservice och tycker om att arbeta fysiskt? Då har StudentConsulting jobbet för dig!
Vi erbjuder en tjänst hos en butikskedja som präglas av kamratlig stämning där personalen gör det där lilla extra för kunden. StudentConsultings kund är en butikskedja som erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom VVS, el och bygg. Butikskedjan strävar efter att göra tillvaron enklare för sina kunder genom sitt kunnande, breda sortiment och smarta tjänster. Kunden står i fokus och butikskedjan lägger därmed vikt vid det personliga mötet mellan kunden och butiksmedarbetaren.

. Eftersom butikerna har många återkommande kunder är det viktigt att arbeta serviceinriktad för att erbjuda kunden den bästa servicen. Som varuplockare så kommer det att innebära upplockning av artiklar och att hålla rent i butiken.

Arbetstiderna för tjänsten som butiksmedarbetare är halvdagar förlagda på vardagar måndag-fredag. Som varuplockare kommer du att arbeta i butiken i Häggvik/Sollentuna måndag - fredag, mellan 07-11. Du förväntas att kunna arbeta vid behov i snitt 2 gånger i veckan. Som butiksmedarbetare så kommer du att arbeta i butikerna som finns i norra Stockholm. De är belägna i Bromma, Spånga, Täby, Häggvik, City samt Arlandastad.

Tjänsten innefattar båda rollerna och du kommer att arbeta i de båda rollerna efter behov. Tjänsten startar omgående och förväntas att pågå i minst 6 månader. Din arbetsplats för uppdraget kommer att vara hos kunden i de olika butikerna, men du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten ska du studera på minst 50% och vi ser gärna att du har minst 1,5 år kvar av dina studier. Sedan ser vi gärna att du är en utåtriktad person som kan ta ansvar, ser möjligheter, har förmågan att anpassa dig efter nya situationer och trivs med mycket kundkontakt. Vidare så bör du även tycka om fysiskt arbete och gärna då en kombination av dessa två roller. Du bör även ha goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i butik eller haft ett serviceyrke. Det är även meriterande och du har kunskaper inom VVS, el, bygg eller dylikt. Låter det intressant? Sök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!