Varuplockare till butik i Kungens Kurva sökes!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du Student?? Är du en pigg och alert person som tycker om att arbeta fysiskt? Då har StudentConsulting jobbet för dig!
StudentConsultings kund är en butikskedja som erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom VVS, el och bygg. Butikskedjan strävar efter att göra tillvaron enklare för sina kunder genom sitt kunnande, breda sortiment och smarta tjänster.

Tjänsten innebär varuplock, där du hjälper övriga medarbetare att plocka upp varor som ska placeras i butiken. Eftersom butikerna har många återkommande kunder är det viktigt att arbeta serviceinriktad för att erbjuda kunden den bästa servicen.

Som varuplockare kommer du att arbeta i butiken i Kungens Kurva, måndag - fredag mellan 16-20. Tjänsten startar i november och förväntas att pågå året ut, med möjlighet till förlängning om behov finns. Din arbetsplats för uppdraget kommer att vara hos kunden i butiken, men du kommer att vara anställd som konsult via oss på StudentConsulting.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är en utåtriktad student som kan ta ansvar, ser möjligheter, har förmågan att anpassa dig efter nya situationer och trivs med fysiskt arbete.
Du bör även ha goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av lagerarbete eller varuplock sedan tidigare. Det är även meriterande och du har kunskaper inom VVS, el, eller bygg, men det är inget krav. Låter det intressant? Sök redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Service & Kundtjänst
Underkategori
Lager
Serviceyrken
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!