Vårt team i Stockholm söker ny kollega!

Om jobbet

Tjänsten
Det går bra för oss på Sector Alarm och många kunder vill ta del av våra tjänster i Stockholmsområdet. Därför behöver vi nu utöka vårt team med ytterligare två personer.

Är du en social person som gillar att jobba med människor?

Brinner du för försäljning? Om du saknar erfarenhet, har du de rätta personliga egenskaperna?

Vill du ha ett jobb med stora utvecklingsmöjligheter?

Ansök då om att bli en del av vårt framgångsrika team!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med face-to-face försäljning, du bokar och genomför kundbesök samt presenterar våra tjänster och produkter till en marknad med stor efterfrågan. Du kommer att arbeta tillsammans med målmedvetna och positiva kollegor som strävar mot gemensamma mål. Det är ett arbete där din inställning och arbetsmoral gör skillnad, samtidigt som du är med och bidrar till att familjer får ett säkrare och tryggare hem.

Vem är du?
  • Lättlärd och öppen
  • Inte vara rädd för nya utmaningar
  • Serviceinriktad och kundorienterad
  • Vara en pålitlig representant för företaget
Vad kan Sector Alarm erbjuda dig?
Som anställd på Sector Alarm finns det stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att få gå vår gedigna 5-stegs utbildning i försäljning, Sector Way Academy. Du kommer tillsammans med din chef arbeta för att du ska utvecklas i din roll. Du kommer dessutom bli en del av ett positivt och engagerat team med hög arbetsglädje.

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sector Alarm har idag 430.000 kunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden för hemlarm. Sedan etableringen 1989 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Norden. Sector Alarm finns även i Norge, Irland, Finland och Spanien och har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Annonsen kan stängas ner tidigare än utsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christine Pisoni, 0733-75 71 43.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Christine Pisoni, 031-809530

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem.

Vi har idag 385.000 privatkunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden för hemlarm och trygghet i bostäder. Sedan etableringen 1989 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Norden. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige och Irland.

Vårt långsiktiga mål är att bli det ledande företaget för hemlarm i Europa!