Världsledande tekniskt företag söker Sales application specialist

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Skulle du trivas att ta fram lämpliga tekniska lösningar och göra affärer, samtidigt som du jobbar i ett team med trevlig stämning och har marknadsledande produkter?
Då är detta något för dig!

För direktrekrytering till kund söker vi nu en Sales application specialist med placering i södra Stockholm.
Vår kund är världsledande inom teknik och utveckling av märkmaskiner inom laser och gravyr. Dom utvecklar teknikerna själva och har ett starkt stöd från sitt moderbolag i Frankrike i form av teknisk support, logistik av säljhjälpmedel. Företaget är mycket väletablerat på den svenska marknaden med en stor kundbas.

Som applikationssäljare kommer du ha en framtida nyckelroll för affärerna genom att kunna analysera behovet och presentera lösningar. För att genomföra detta krävs det att du träffar personer på olika positioner både hos underleverantörer och hos din kund. Till en början kommer du vara delaktig i olika projekt för att sedan själv kunna ta hand om och driva egna projekt. Utveckla och förvalta befintliga kunder men även nykundsbearbetning kommer ingå i ditt arbete. Målet är att du blir expert på applikationer och kan agera support till andra säljare i företaget.

Din profil
Därför söker vi dig som har en teknisk förståelse, ett brinnande intresse för att lära dig nya saker, är resultatorienterad, driven, tar initiativ, vilja jobba med försäljning, kommunikativ. Kunna arbeta självständigt men som samtidigt är en ödmjuk lagspelare som kan dela med sig av sina erfarenheter och kunnander.

Företaget är under stark utveckling och en person med ambition kommer att ha fina möjligheter att utvecklas.
B-körkort och goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift är ett krav.

Start: Omgående, efter överenskommelse
Lön: Fast + Provision
Tjänstebil, dator och mobil
Område: Utgår från Stockholm, flexibel arbetstid
Omfattning: Heltid/Tillsvidare

Nyckelord: Sales Application Specialist, Applikationssäljare, Project manager, technical sales, säljare Stockholm, account manager Stockholm, Tekniksäljare Stockholm, tjänst industri, jobb industrisäljare, jobb industriell märkning, spårbarhet branschen, Fältsäljare.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Sandra Bergsman, 08-120 753 03

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.