Vår bergavdelning i Stockholm är ett härligt team som förtjänar en riktigt bra chef!

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Vår orderbok är full med spännande och utmanande uppdrag, stora och små, tillsammans med många olika beställare.

Vi söker en god ledare som ser fram emot att utveckla avdelningens medarbetare och affär. En kommunikatör och människokännare med humor. Du bör vara väl förankrad i branschen men framförallt ska du brinna för ledarskapet.

Som person är du engagerad, initiativrik och vill utvecklas tillsammans med oss för att ytterligare stärka vår position på hemmamarknaden. I ditt arbete är du affärsmässig och tar ansvar för att vi tillsammans når företagets och våra kunders mål.

Du kommer att ingå i affärsområdets ledningsgrupp och i nätverk med andra avdelningschefer i landet.

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö, intressanta uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter. På våra kontor har vi en öppen och trevlig stämning med en blandad ålders- och könsfördelning.

Avdelningen har en bred kompetens med 11 medarbetare, från tidiga skeden till förvaltningstjänster. Nuvarande chef kommer att flytta till Norge och det är med sorg vi önskar henne lycka till.

Tjänsten är placerad på Tyréns kontor vid Slussen i Stockholm och du rapporterar till Affärschef.

Om du känner att du är rätt person för tjänsten så vill vi önska dig varmt välkommen till en spännande, utvecklande och kreativ arbetsplats.

Erfarenhet, utbildning och person

Vi söker dig som brinner för att leda och utveckla en verksamhet och som har minst fem års erfarenhet inom undermarksbyggande/undermarksprojekt. Vi tror att du har erfarenheter från beställare, entreprenör eller konsultroller och utgår från att du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning. Tidigare chefserfarenhet är inget krav, däremot behöver du ha haft en arbetsledande position i de uppdrag/projekt som du har arbetat med. God svenska och engelska, i tal och skrift är ett krav.

I denna rekrytering samarbetar Tyréns med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten via www.levelrecruitment.se och klicka på "Lediga jobb". Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Nina Ahlström på 08-120 50 421. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.
Jobbfakta

Ring Nina Ahlström, 08-120 50 421

Publicerad

58 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 1 600 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England och Estland. Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor. För mer information besök www.tyrens.se