Junior valideringingenjör inom life sience till teknik-konsultbolag

Om jobbet

Är du utbildad ingenjör som vill jobba med validering i stora investeringsprojekt inom Life Science och tillhöra ett dynamiskt och starkt växande teknik-konsultföretag? Har du något års erfarenhet och vill ta nästa steg i karriären samt få möjligheten att erhålla gedigen arbetslivserfarenhet i en spännande bransch för att lägga en bra grund för din framtida utveckling? Då är detta tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning flera nyutexaminerade civilingenjörer som vill jobba med validering och inom Life Science på uppdrag hos deras kunder.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Kundens intention är att du efter ca 6 månader ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som konsult inom validering kommer du att ha en viktig roll avseende byggandet av kundens projektaffär framför allt inom Life Science men även hos deras kunder inom andra spännande branscher. Som valideringsingenjör kommer du att ta fram valideringsstrategier och valideringsplaner samt genomföra valideringstester. Du kommer att utföra aktiviteter som kravställning, riskhantering och IQ/OQ/PQ.

Vidare kommer du att vara valideringsansvarig i kundprojekt och agera som delprojektledare för validering. Att arbeta som valideringsingenjör hos vår kund innebär det att du kommer vara del av ett starkt och kompetent team där du även har möjlighet att utvecklas inom andra områden såsom process, kvalitet eller projektledning om så önskas.

För rätt person finns mycket goda möjligheter till överrekrytering inom 6 månader. Vår kund månar om sina anställda och erbjuder kompetensutveckling inom validering och projektledning, samt mentorskap av en senior konsult för att säkerställa utveckling och trygghet. Du kommer att få ta del av en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak för nya idéer. Gemenskap och mångfald är något de värderar högt och du blir genom denna roll en del av ett framgångsrikt företag och får möjlighet att arbeta internationellt och med globala kunder.

Vi söker dig som
  • Har universitets eller högskoleutbildning och en bakgrund inom lab, kvalitet, process eller produktion, gärna inom Life Science.
  • Talar och skriver flytande i både svenska och engelska då detta är språk som används på daglig basis
  • Har ca ett års arbetslivserfarenhet av Life Science branschen
Det är meriterande om du har kännedom om hur regelverk och guidelines tolkas (t.ex. Eudralex, 21CFR11 och GAMP )

Som person har du ett stort driv, är en riktig teamplayer och drivs av att klara tuffa deadlines. Samtidigt är det viktigt att du är positiv i ditt arbete samt att du sprider denna anda till dina kollegor. Vidare har du en god förmåga att nätverka socialt, samtidigt som du jobbar strukturerat och noggrant. Du har ett konsultmässigt förhållningssätt då att du kommer att arbeta ute hos företagets kunder och på så vis representera såväl vår kund som Academic Work. Du sätter kunden i fokus, är flexibel och stimuleras av att ta dig an nya utmaningar samt tycker att det är spännande med nya människor och miljöer.

Vår kund värdesätter att du är innovativ och har framåtanda samt att du ska vilja sätta din prägel på arbetet som du genomför. Att samarbeta som en del av ett produktivt team ska vara motivationsfaktor för dig.

Övrig information
  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt uppdrag med ambition till överrekrytering
  • Placering: Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

44 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 mars

Om företaget

Vår kund är ett globalt produkt- och produktionsutvecklingsbolag med ca 3000 anställda som jobbar med utveckling baserat på det mänskliga beteendet.

Avdelningen du kommer att tillhöra jobbar med produktionsutveckling med slutanvändaren i fokus. Det är ett härligt gäng som går under namnet det vinnande teamet. I och med att de ofta är ute hos spännande kunder är sammanhållning en central del för dem. Därför är deras årliga aktivitetshjul en viktig kugge i att alla ska känna sig hemma vart man än är. Antingen jobbar man direkt mot vår kunds kunder eller så jobbar man i något av deras projekt som drivs från vår kunds unika kontor på Lilla Essingen.

Såhär skriver företaget själva:
Hos oss ser vi alla våra medarbetare som talanger och vi vill att våra talanger ska hålla länge, både professionellt och privat! Vi är stolta över att våra medarbetare ger uttryck för att vårt företag har ett gott klimat för balans i livet.

Våra medarbetare håller också vårt sociala klimat högt vilket är en starkt bidragande orsak till den höga trivseln hos oss. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetssituationen.

Ta chansen att vara med i det vinnande teamet och ansök redan idag!