Valideringsingenjör till knightec med erfarenhet av gmp!

Om jobbet

Är du ingenjör och har arbetat ca tre år med validering? Har du erfarenhet av GMP? Gillar du utmaningar, är målmedveten och vill överträffa dina kunders förväntningar? Då passar du förmodligen som Valideringsingenjör hos Knightecs härliga team! Läs vidare!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Knightecs räkning en Valideringsingenjör. Knightec är ett konsultbolag som erbjuder tjänster inom projektledning, industridesign, mekanik, beräkning, elektronik/mjukvara och produktionsteknik till exempel. De är ett värderingsstyrt företag som tror på kraften hos ett team, framförallt team som består av olikheter. När människor med olika bakgrund, kön, ålder och perspektiv jobbar tillsammans är förutsättningarna för utveckling och hållbara lösningar som störst. Skriver du under på dessa värderingar och tror att det är nyckeln till framgång så kommer du troligen trivas på Knightec.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Knightecs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Knightec. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Valideringsingenjör kommer du att jobba som konsult hos Knightecs kunder och i dess olika uppdrag. Din mesta tid kommer att vara förlagd ute hos kund men annars på kontoret i Vasastan i Stockholm.

I rollen som Valideringsingenjör kommer du självständigt ansvara för framtagning av tidplan samt uppföljning och leverans i enlighet med den. Valideringsuppdragen hos kund är heltäckande och innebär ansvar för planering, kravidentifiering, dokumentation, framtagning samt sammanställande av resultat och avrapportering av valideringar. Valideringarna sker ofta inom investeringsprojekt som kan avse utrustningar, bygg/renrum/HVAC, media, automation, styrsystem, labbinstrument eller processer.

Tjänsten passar dig som tidigare har arbetat med validering och har driv och viljan att utvecklas i rollen och som gillar tanken på att jobba som konsulHär ges nämligen förutsättningarna att utvecklas och i takt med det få ökad möjlighet till specialistuppdrag, eget ansvar att själv leda team, större projekt, erbjudanden eller kunder.

Vi söker dig som
  • Är utbildad ingenjör med lämplig inriktning
  • Har minst 3 års erfarenhet av arbete med validering och GMP från läkemedelsbranschen
  • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska då du kommer kommunicera med kunder på båda språken
  • Som person bidrar du med ditt kunnande, nyfikenhet och proaktivitet till kundernas utveckling. För att trivas i rollen behöver du vara kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt.
ÖVRIG INFORMATION
  • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, 6 månader med god chans till överrekrytering
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Placering: Stockholm, Vasastan
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:
  • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
  • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Läs mer om Knightec på deras hemsida