Väletablerat försäkringsbolag söker Skadereglerare med medicinsk bakgrund

Om jobbet

SW söker för kunds räkning en Skadereglerare. Kundföretaget är ett väletablerat försäkringsbolag med kontor i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start snarast och sträcker sig initialt fram till 2016-07-31.

Tjänstebeskrivning

I rollen som skadereglerare kommer du självständigt att genomföra skadereglering inom sjukvårdsförsäkringen. Du gör detta utifrån gällande försäkringsvillkor och rutiner i kombination med din kompetens inom sjukvården. Du kommer att ha många kundkontakter och nära samarbete med privata vårdgivare. Avdelningen arbetar med Lean som strategi för verksamhetsutveckling. Vi ser därför att du trivs med att komma till en roll där ständiga förbättringar i arbetssätt pågår och detta är något du gärna bidrar till.

Det här är tjänsten för dig som har erfarenhet av praktiskt sjukvårdsarbete och vill visa vad du går för i rollen som skadereglerare på ett väletablerat försäkringsbolag!

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har relevant legitimerad sjukvårdsutbildning. Du har erfarenhet och färdigheter inom praktiskt sjukvårdsarbete. Skaderegleringskompetens är meriterande men inget krav, men vi ser gärna i så fall att du har intresse av försäkring, skadereglering och villkorstolkning.

Som person är du serviceinriktad och har en utmärkt förmåga att kommunicera i tal och skrift. Du är driven och har en god samarbetsförmåga. Vidare har du en positiv attityd som gör att du ser möjligheter.

Viktig information

Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Uppdragstiden startar snarast och sträcker sig initialt fram till 2016-07-31. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sanna Söderlind, 08-407 55 69.

Konsult hos SW

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!