Välbetalt extrajobb i Bro för studerande truck- och lagerarbetare!

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du extrajobba vid sidan av studierna? Har du ett intresse av lagerarbete? Då är det dig vi söker!
Vi söker just nu personal som vill extrajobba som lagerarbetare/truckförare hos en av våra kunder inom lager/logistik. Arbetet tar plats på en stor terminal i Bro norr om Stockholm och ger dig möjligheten att erhålla nyttig erfarenhet inom en stor och väletablerad organisation.

Du kommer att vara anställd på Student Consulting och uthyrd hos kunden.

Arbetsuppgifterna kommer främst att vara orderplock, truckkörning samt lastning av pallar. Detta innebär en hel del tunga lyft samt fysisk ansträngning och därför är det extra viktigt att du har god fysik.

Vi önskar gärna att du ska se långsiktigt på anställningen.

Arbetstiderna är förlagda måndag - fredag fördelade på morgonpass från 07:00-15:45 samt kvällspass 14:00-22:45 . För att vara aktuell för tjänsten måste du vara flexibel och kunna jobba minst 2 pass/vecka. Vi ser gärna att du arbetar fredagar då det finns ett större behov denna dag.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är arbetshungrig, pigg och sugen på nya utmaningar! Du ska vara en noggrann och ordningsam person som gärna vill ta egna initiativ. Då arbetstempot kan upplevas högt, monotont samt fysisk ansträngande behöver vi någon med lite extra go i kroppen och som inte är rädd för att ta i när det behövs.

Det är ett krav att du är studerar eller arbetar på minst 50%. Var tydlig med denna information i din ansökan. Ordersystemet på lagret kräver goda kunskaper i svenska. Det är et krav på truckkort samt meriterande om du har erfarenhet av pick by voice.

Då lagret ligger lite avsides rekommenderar vi att du tittar upp resvägen på SL innan du söker. Kom ihåg att en utförlig och uppdaterad CV på vår hemsida ger dig större chanser till en anställning. Vi tar endast mot ansökningar via hemsidan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!