Vaktmästare till Sveriges advokatsamfund

Jurek · Bygg & Hantverk · 11 nov

Om jobbet

Om verksamheten
Alla Sveriges drygt 5 800 advokater är ledamöter av Sveriges advokatsamfund. Advokat är en i lag skyddad titel. Enbart den som är ledamot av Advokatsamfundet har rätt att kalla sig advokat.

Advokatsamfundet har sitt kansli i egen fastighet på Norra Djurgården i Stockholm. Här arbetar ca 35 personer. Den dagliga verksamheten leds av samfundets generalsekreterare, som också är chef för kansliet. Kansliet fungerar som serviceorgan åt advokater samt till Advokatsamfundets styrelse och disciplinnämnd mfl. Kansliet inrymmer också tidskriften Advokatens redaktion, samfundets kursverksamhet, Stiftelsen Juridiska Biblioteket mm.

Arbetsbeskrivning
Vaktmästaren fyller en viktig servicefunktion på kansliet. I anställningen ingår bland annat konferensservice, expediering/kopiering, fastighetsskötsel, inköp av kontorsmaterial, posthantering, bud och arkivering.

Vem är du?
Vi söker en vaktmästare på heltid med erfarenhet av arbete på kontor. Du är öppen, driven, lyhörd, organisatoriskt lagd, lösningsorienterad, stresstålig och prioriteringsskicklig vid akuta situationer samt inte minst mycket serviceinriktad.
Goda IT-kunskaper är meriterande. B-körkort är ett krav.

Du erbjuds
Du kommer att bli en del av samfundets kansli och du kommer att dela härliga lokaler med trevliga kollegor. Du erbjuds även subventionerad lunch med Rikskortet, fria hälsokontroller och pensionsplan enligt ITP1.

I denna process samarbetar Sveriges advokatsamfund med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 073-310 95 85 alternativt via mail: helena.woodcock@jurek.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag: Vi går igenom urvalet löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Område:
Stockholm
Stockholms län
Sverige

Anställning:
Tillsvidareanställning Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock helena.woodcock@jurek.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Administration
Kontakt

Ring Helena Woodcock, 073-310 95 85

Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!