Vaktmästare till avdelningen för Drift och Internservice

Skandia · Bygg & Hantverk · 26 okt

Om jobbet

Avdelningen
Skandia internservice är en central enhet inom Skandia och enheten består idag av 11 medarbetare med olika roller och ansvarsområden. Enheten ansvarar för drift och utveckling av kontor samt internservice. Målsättningen är att arbeta proaktivt mot både medarbetare och kunder. Vidare jobbar enheten med att förstå kundens och medarbetarnas behov samt att utveckla arbetsprocesser och arbetsmiljö på bästa möjliga sätt.

Din roll
I din roll som Vaktmästare kommer du tillsammans med dina kollegor att ansvara för arbetet gällande Drift och Internservice på Lindhagensgatan 86. Du kommer att vara delaktig i hanterandet av felanmälningar samt utförandet av dem. I rollen ingår även att ansvara för konfernsanläggningen på L86 via bokningar och beställningar. Du kommer även att:

· Sköta varumottagningen där emballering och paketering ingår
· Genomföra internflyttar
· Vara med vid montering och möblering på rådgivningskontor runt om i Sverige
· Delta i projekt, t ex ombyggnads- och effektivitetsprojekt
· Teknisk support till konferenscentret
· Bemanna Servicecenterdisken och ta emot tvätt, svara i telefon samt ge service till konferenscentret

I rollen som Vaktmästare kommer du att rapportera till Drift- och Internsansvarig för L86 och linjärt till chefen Drift- och Internservice Sverige. Tjänsten är placerad i ljusa och moderna lokaler på vårt huvudkontor på Lindhagensgatan 86 i Stockholm.

Din profil
Då vi drivs av ständiga innovationer söker vi nu efter en person med engagemang, nyfikenhet och vilja att förenkla och förbättra vardagen för sina kollegor. För att lyckas i denna roll ser vi att du på egen hand kan utveckla ett effektivt kontaktnät inom koncernen samt bygga stabila och väl fungerande relationer, såväl internt som externt. Detta förutsätter att du är en lagspelare då du kommer arbeta nära dina kollegor. Tjänsten lägger stor vikt på att du har personlig integritet samt en god kommunikativ förmåga där du på ett tydligt och enkelt sätt förmedlar ditt budskap i både tal och skrift. Vidare är du lösningsorienterad, ansvarstagande och serviceminded.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter eller inom service samt att du har en gymnasial utbildning. Meriterande är om du besitter teknisk kunskap samt god datavana.

Då rollen kan komma att kräva resor inom Sverige så är det ett krav att du kan resa med kort varsel samt att du innehar körkort.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 26 oktober 2016. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Malin Larsson på tel. 0739-839909.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Teknik & Ingenjör
Övrigt
Kontakt

Ring Malin Larsson, 0739839909

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 okt

Om företaget

Skandia är en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner. Vi har gett människor ekonomisk trygghet i mer än 160 år och har en stark tradition av pionjäranda, produktutveckling och samhällsengagemang. Vi skapar rikare liv för människor med hjälp av lösningar inom sparande, pension, ekonomisk trygghet och vardagsekonomi, och genom att underlätta för dem att fatta kloka beslut om sin ekonomi. Idag är vi 2 400 anställda och har ca 2 miljoner kunder i Sverige och Danmark. Totalt förvaltar Skandia ett kapital om drygt 548 miljarder kronor. Läs mer på www.skandia.se


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var