Vägbelysningselektriker till Stockholmsområdet

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker just nu en erfaren elektriker för arbete med vägbelysning. Kunden är ett av de största företagen inom infrastruktur och är en väl ansedd arbetsgivare. Arbetet är varierande och för rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter, både vad gäller internutbildningar och utvecklande tjänster.

Utgångspunkten är kundens kontor, strax norr om Stockholm, arbetet kommer att utföras längs vägarna i Stockholmsområdet och det är nästan uteslutande utomhusarbete. Arbetsuppgifterna varierar och innefattar både annat att utföra service, underhåll och nyinstallation inom vägbelysning. Även arbete med skylift förekommer.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är elektriker med en elutbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande. Du har arbetat som elektriker i minst 6 månader och har erfarenhet av att arbeta självständigt då det är viktigt att du är självgående i detta arbete.

Följande säkerhetsutbildningar är meriterande men kan vid behov kompletteras:

ESA 05
AMS
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.