Utvecklingsbar tjänst som nättekniker

Om jobbet

Är ditt intresse teknik och att få arbeta inom ett växande, stort och nytänkande företag? Nu finns chansen till en långsiktig tjänst som nättekniker. En roll som kommer ge dig stora utvecklingsmöjligheter och en gedigen erfarenhet inom drift av fjärrvärme- och fjärrkylanät.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning två stycken nättekniker.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två drivna tekniker som till en början kan arbeta med att rondera ytnätet inom Stockholm och återrapportera fel och brister enligt gällande rutiner.

Gruppen du kommer att arbeta i hanterar driftarbeten gällande fjärrvärme- och fjärrkylanät. Du kommer att ansvara för korrekt av- och påställning av anläggningsdelar inför samt efter underhållsjobb eller utbyggnadsprojekt.

Tanken är att uppdraget kan utökas med hantering av av- och påställningar allt eftersom du blir varm i kläderna och lär dig kundens anläggningar och arbetssätt.

Du kommer till exempel att:
  • Gå igenom nedstigningsbara kammare
  • Utvärdera status på ventiler, rör, isolering m.m.
Beredskap kan förekomma.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning alternativt livserfarenhet inom teknik eller energi.

Utöver detta måste du ha:
  • God förståelse för IT verktyg
  • Körkort
Som person är du driven och kan ta stort personligt ansvar. Man behöver gilla att arbeta med kroppen men även drivas av att utveckla och förbättra sitt eget arbetsområde. I rollen arbetar man i nära samarbete med planeringsingenjörer, underhållsingenjörer och byggledare och alla behöver bidra för att lösa uppdraget.

Det viktigaste är att man har en positiv inställning och att man är en lagspelare.
  • Start: Senast 1 januari 2017
  • Omfattning: Heltid 1 år med goda chanser till förlängning
  • Arbetstider: 37h/v. Måndag till torsdag 07:00 till 16:00 samt fredag 07:00 till 15:30.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elkraft
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 feb

Om företaget

Fortums vision är att vara föregångare inom ren energi. De förser sina kunder med el, värme och kyla samt andra energilösningar som förbättrar livet idag och för framtiden. Redan är 64% av elproduktionen CO2-fri. Fortums huvudmarknader är Norden och de baltiska länderna, Ryssland, Polen och Indien.

Fortum Värme är ett lokalt energibolag som producerar fjärrvärme, fjärrkyla och el. Företaget levererar värme och kyla till cirka 10 000 kunder och en stor del av de som bor och verkar i Stockholmsregionen. Tillsammans med kunderna har Fortum Värme bidragit till att Stockholm räknas som en av världens renaste huvudstäder och utsågs av EU till världens första miljöhuvudstad Green Capital 2010. Senast 2030 ska fjärrvärmen i Stockholm produceras till 100 procent av förnybar och återvunnen energi.