Utvecklare till vår kund i Rissne

Om jobbet

Adecco IT & Engineering söker omgående utvecklare till vår kund som är belägen i Rissne.

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta med utveckling, support och programmering i CICS/MQ och Mainframe/Assembler. Teamet arbetar med interna användare på SEB både i Sverige och Danmark.
Avdelningen består av 40 personer och du kommer ingå i ett team på 3 erfarna utvecklare. Du kommer att arbeta i interna utvecklingsprojekt och delta i olika workshops. Förutom att arbeta lösningsdrivet och användarfokuserat med utveckling, deltar du också i kundens strävan efter att jobba smart och du är med och utvecklar arbetssätt och metoder. Vi förväntar oss att du vill vara med och ta del av vår Mainframe satsning och lyfta samt utveckla Mainframe.

Kompetens:
Vi söker dig som har en relevant utbildning och som har ett brinnande intresse för utveckling. Du har stark drivkraft och tycker om att arbeta i team.
Erfarenhet av: CICS/MQ är ett krav. Mainframe/Assemble är meriterande.
Flytande svenska och engelska är ett krav.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten avser en anställning i vårt konsultteam med uppdrag hos kund.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.
Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas i så fort som möjligt och urval av kandidater kommer att ske löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Jovanka Praizovic, 08-58751219

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.