UTVECKLARE TILL EXPANSIVT FÖRETAG INOM E-HANDEL!

JobBusters · Data & IT · 13 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter
Vi söker erfarna utvecklare till vår kund som arbetar med utveckling av E-handelslösningar. I rollen kommer du arbeta ute hos kund och inhouse på kontoret i Stockholm. Du har ett nära samarbete med kunder och tillsammans med dina kompetenta kollegor utvecklar ni den optimala lösningen för dem. Uppdragens längd varierar och du kommer arbeta med hela utvecklingsprocessen, från start till slut. Vi söker flertalet erfarna utvecklare med olika bakgrund. Du har en tidigare bakgrund som backend-, frontend- eller fullstackutvecklare. Vår kund är ett nytänkande och växande företag med kunder som t.ex. Daniel Wellington, GANT och Gina Tricot. Är du en nyfiken och driven person som brinner för utveckling och vill vara en del av ett växande företag är detta en roll för dig!

Företagspresentation
Vår kund är ett innovativt konsultbolag med spetskompetens inom strategirådgivning, systemintegration och utveckling av solida lösningar för e-handel, PIM och omnichannel. Baserat på marknadsledande standardplattformar levererar de innovativa och användarvänliga lösningar med fokus på affärsnytta. De har kontor i Linköping, Stockholm och Oslo. Företagets ledord är stabilitet, prestanda och lönsamhet.

Kvalifikationer
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom data/IT och några års relevant arbetslivserfarenhet
  • Du har erfarenhet av agil utvecklingsmetodik
  • Du har erfarenhet av CSS, HTML, JavaScript och JQuery
  • Du har erfarenhet av PHP
  • Du har erfarenhet av e-handelslösningar och e-handelsplattformar, gärna Magento
  • Du behärska svenska och engelska i tal och i skrift
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är konsultmässig och självgående. Du bör vara organiserad och duktig på att se och förstå kunders behov och arbeta utifrån det. Du bör gilla utmaningar och kunna hantera många bollar i luften.

Vad vår kund kan erbjuda
Vår kund erbjuder dig ett expansivt företagsklimat med goda utvecklingsmöjligheter. Du får goda förmåner och gemenskap i ett glatt gäng. Hos vår kund är det högt i tak där du får vara med att bidra.

Lön
Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Matilda Fransson, 0132661004

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var