Utvecklare till attraktivt bolag i norra Stockholm

Framtiden · Data & IT · 21 dec

Om jobbet

Vill du jobba med systemutveckling inom bland annat flyg och försvarsindustrin? Då är det här tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Ett intensivt och spännande utvecklingsarbete pågår som syftar till att bygga unik funktionalitet för ett stort produktutvecklande företag. Du kommer att introduceras i ett team som utvecklar funktionalitet i PLM-system och liknande stöd för produktdatahantering. Har du studerat maskinteknik med inriktning produktutveckling eller systemvetenskap, då är din bakgrund passande för tjänsten.

Din profil

Skallkrav:
  • Goda kunskaper i .NET Framework (C#) ,
  • Relevant grundutbildning, såsom systemvetenskap alternativt civilingenjör inom produktutveckling
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet av PLM eller PDM

Som person är du utåtriktad och lyhörd för kundernas behov. Du samarbetar väl med kunder och kollegor. Du är driven och har ett genuint IT-intresse.

Villkor

Start: Oktober
Ort: Stockholm, norrort
Arbetstider: Heltid 8-17

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - sök redan idag för att inte gå miste om din chans!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Kristin Mörth, 0723019559

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vår kund är ett konsultbolag som är specialister inom PLM-området. De medverkar i en mängd implementations- och förändringsprojekt inom CAD och PLM och har djupa kunskaper i Teamcenter och Aras Innovator. Gruppen består idag av 14 personer och huvudkontoret ligger i Kista.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.