Utvecklare/supporttekniker till mediaföretag i Stockholm

Framtiden · Data & IT · 28 dec

Om jobbet

Är du en duktig utvecklare inom frontend och har ett genuint teknikintresse? Vill du arbeta i en varierande roll med spännande uppgifter? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare/supporttekniker kommer du ha en delad roll på företaget. Inom support kommer du arbeta med både interna supporten och ansvara för tekniken på företaget. Den externa supporten kommer vända sig mot influencers främst gällande design. I systemutvecklingen kommer du arbeta som frontend utvecklare där du har stort utrymme och varierande arbetsuppgifter på företaget.

Din profil

Krav:
  • Relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet
  • PHP(Word press)
  • GUI: HTML, CSS, JavaScript
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • My SQL
  • Java, Pearl, Bash script
  • Erfarenhet support
  • Intresse av bloggar/social media
Som person är du social och öppen eftersom du har mycket kontakt både internt och med kunder. Du är en kreativ person och har ett brinnande intresse för front end utveckling. I supportrollen är du serviceminded och lösningsorienterad och vi ser att du gärna har ett intresse för teknik.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Stockholm
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Support
Kontakt

Ring Maria Helmer, 0723-016681

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget

Kunden är nordens största och ledande mediekanal inom bloggar och social media. Företaget är relativt nytt och ägs av ett större bolag. De sitter i fräscha lokaler på Södermalm i Stockholm. Det är ett familjärt företag med stora ambitioner, vilket ger stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Mer information lämnas vid eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.