Utvecklare Java/C++/Andriod/IOS med 5 års erfarenhet - med bostad i Stockholm

SystemetIT AB · Data & IT · 12 mars

Om jobbet

Vi på SystemetIT växer och letar nu efter IT-kunnig personal.

Vi är verksamma inom de flesta områden som tex Webb, systemutveckling, projektplanering, systemkonsulter, IT-tekniker, UNIX-specialister, helpdesk och mycket mer.

Just nu har vi stor efterfrågan på utvecklare av applikationer i Java, C++, iOS och Android. Vi anställer löpande så återkoppla med din ansökan så snart som möjligt. Vi får förfrågningar från väletablerade bolag med starka varumärken.

Vi vill att du jobbat åtminstone 5 år med utveckling i aktuellt språk, då uppdragen kräver att man snabbt kommer in i projekten.

Du kommer jobba på vårt kontor i Stockholm, eller hos kund, och precis som oss älskar du teknik, inovation och nöjda kunder. I övrigt finns vi etablerade i Sundsvall och Östersund.

Vi erbjuder rätt personer ett utvecklande arbete med bra lön, bostad i stockholms innerstad och många andra fördelar. Hör av dig med din ansökan så vi får
möjlighet att berätta mer om oss och vad vi kan erbjuda just dig.
Välkommen in i gänget!
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 mars

Om företaget

Systemetit är ett bolag som bla arbetar med systemdrift. Vi tar hand om våra kunders viktiga applikationer, webbsidor, serverpark, e-post, antivirus, backup ända ner till enskilda arbetsstationer. Vi arbetar med Linux, OSX och Windows.
Vår utrustning finns placerad i vår egna hall och våra kunder kommer bla från 500-listan, exploderande startups och mindre bolag som bara vill att det ska fungera med bra leverantörskontakt.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var