Utringande kundtjänst

Om jobbet

Är du en ihärdig och målinriktad person som är duktig på att kommunicera med människor? Avida befinner sig i ett expansivt skede och söker nu en utringande kundtjänstmedarbetare som kan vara med och bidra till verksamheten.

Arbetsuppgifter
Som utringande kundtjänstmedarbetare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift att bestå av uppsökande verksamhet för att driva in medel till Avida. Du kommer vara den som aktivt tar kontakt med kunder, primärt från konsumentsidan, för att lägga upp en betalningsplan med dessa. Dessutom kommer du fungera som en extra resurs i företagets kundtjänst och svara på frågor från kunder, både via mail och telefon. Du kommer även att ha många interna kontaktytor i företaget.

Tjänsten kommer vara på heltid med varierande skift. Detta innebär att du 2-3 dagar i veckan kommer att arbeta mellan kl. 10:00-19:00 och resterande dagar normala arbetstider 08:00-17:00

Utbildning/erfarenhet
Vi tror att du i en tidigare roll kommit i kontakt med bank- eller finansverksamhet och har kännedom kring finansiella produkter. Tidigare erfarenhet av telemarketing, kundtjänst eller liknande arbeten med mycket kundkontakt på telefon är meriterande.

Vi tänker oss att du är en person som är mycket duktig på att kommunicera med andra människor för att komma fram till fungerande och hållbara lösningar. Du är en person som drivs av att arbeta mot ett utsatt mål och ger dig inte förrän du nått dit. Du är duktig på att förklara så att även kunden som är ovan vid finansiella termer känner sig bekväm och går med stärkt kunskap ur samtalet.

För att klara av denna tjänst behöver du kunna kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Avida erbjuder ett prestigelöst arbetsklimat i en entreprenöriell atmosfär. Vi tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat. Tjänsten är placerad i Stockholm på vårt kontor i nyrenoverade lokaler vid Medborgarplatsen.

Din ansökan
Är du intresserad av tjänsten? Visa ditt intresse genom att maila oss ett personligt brev och CV till career@avida.se. Märk din ansökan med "Utringande kundtjänst"

Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Sista ansökningsdag är den 16 december 2016 men tjänsten kan komma att tillsättas innan.

För frågor om tjänsten, kontakta Maria Sjöberg, Inkassochef, tel: 0730-87 11 55.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Maria Sjöberg, 0730-87 11 55

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Avida Finans AB är ett auktoriserat kreditmarknadsbolag under Finansinspektionens tillsyn. Avida Finans erbjuder finansiella lösningar till företag genom köp och belåning av fakturor samt inkasso och fakturaadministration. Avida Finans tillhandahåller även in- och utlåning gentemot privatpersoner och omfattas av statliga insättningsgarantin. Avida Finans har ca 100 anställda och verksamheten bedrivs från Stockholm samt från filialer i Göteborg, Oslo och Helsingfors.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var