Utredare med och utan erfarenhet

Om jobbet

Om jobbet

Då Aquademica växer söker vi dig som vill vara med och utveckla verksamheten i Solna/Stockholm tillsammans med kollegor och kunder i stimulerande miljö. Vi erbjuder ett fritt, kreativt och stimulerande arbete, där du har möjlighet att aktivt skapa din framtid tillsammans med dina kollegor. Du kommer ingå i ett nätverk för samarbete och kompetensutveckling med många olika kollegor inom företaget från hela Sverige. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och chans att forma sin egen roll.

Om dig:
Du är en positiv person som trivs att jobba kundorienterat och bör kunna hantera flera pågående projekt samtidigt. Du är en problemlösare och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare är du teknikintresserad, tålmodig och gillar utmaningar.

Aquademica AB är ett kunskapsföretag inom vatten och energi som hjälper företag och privatpersoner att hantera resurser inom dessa områden. Vi är specialiserade på fuktskadeorsaksutredning, läckagesökning och värmefotografering.

Sedan starten 2005 har Aquademica expanderat kraftigt och blev utsett till Gasellföretag 2014. Idag är vi 30 anställda och fortsätter växa. Nu söker vi dig som har gedigen erfarenhet och kompetens inom vårt område. Som anställd hos oss jobbar du med några av branschens mest kompetenta kollegor och varje dag bjuder på tekniska utmaningar och komplexa uppdrag - allt i en utvecklande arbetsmiljö. Mer info: www.aquademica.se

Ansök via mejl på: jobb@aquademica.se. Intervjuer sker löpande
Jobbfakta
Publicerad

59 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget