Uthyrare till kundcenter i Värtan

Om jobbet

Ramirent söker nu en uthyrare till vårt kundcenter i Värtan, tjänsten är ett vikariat på 1-2 år med god chans till tillsvidaretjänst framöver.

 
Arbetsuppgifter

Som uthyrare på vårt kundcenter i Värtan kommer du att arbeta med att hyra ut maskiner och material. Du är kundens kontaktperson, rådgivare och problemlösare. Du tar emot beställningar per telefon och möter kunder över disk. Administrativa uppgifter så som registrering i vårt verksamhetssystem ingår i arbetsuppgifterna. Du kommer även att arbeta med att ta emot maskiner och material som kommer i retur från kunder samt inköp av försäljningsmaterial m.m.

 
Vem är du?

Du har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom försäljning inom byggbranschen eller närliggande bransch.

 
För att lyckas behöver du vara utåtriktad, självgående, uthållig och kunna arbeta strukturerat. Du är resultatinriktad och vill utvecklas och arbeta mot högt satta mål, har lätt för att samarbeta och har en positiv inställning. Du är och ser dig själv som en driven lagspelare. Vidare har du en hög servicevilja och sätter alltid kunden i främsta ledet. Du är noggrann, initiativrik och ansvarsfull och förstår att säkerhet och hållbarhet är mycket viktigt. Du trivs med att arbeta i grupp, du är social och har god lokal kännedom.

Du ska ha gymnasieutbildning, din maskinkännedom är god och du har teknisk grundkompetens. Att du har erfarenhet från maskinuthyrningsbranschen eller närliggande branscher är meriterande. B-körkort och datorvana är ett krav. Vi ser gärna att du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl på svenska och engelska både i tal och skrift. Din samlade erfarenhet ger dig möjligheten att vara en problemlösare för kunden.

 
Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 
Vad erbjuder vi?

Vi har en öppen kultur, där samarbete/laganda, engagemang och god kommunikationsförmåga är förutsättningar för att trivas och göra ett bra arbete.

 
Ansökan

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en internationell koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang med hög servicenivå. Känner du att du vill vara en del av vårt lag, välkommen med din ansökan omgående, sista ansökningsdag är senast den 25 oktober 2016. Vänta inte med din ansökan då ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Frågor om tjänsten besvaras av kundcenterchef Veronica Johnson, tlf 08-4591631

 
Du söker via:

sokajobb@ramirent.se, vänligen märk din ansökan med "Uthyrare Värtan".
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Pia Ljungdahl, 086212867

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

Ramirent är ett av Sveriges största maskinuthyrningsföretag och bland våra kunder märks företag inom såväl bygg- som övrig industri samt offentlig sektor. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i den finska Ramirentkoncernen, som har verksamhet i tio länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var