Uthyrare till Högdalen

Om jobbet

Ramirent söker nu en uthyrare till vårt kundcenter i Högdalen

Arbetsuppgifter

Som uthyrare på vårt kundcenter i Högdalen kommer du att arbeta med att hyra ut maskiner och material. Du är kundens kontaktperson, rådgivare och problemlösare. Du tar emot beställningar per telefon och möter kunder över disk. Administrativa uppgifter så som registrering i vårt verksamhetssystem ingår i arbetsuppgifterna. Du kommer även att arbeta med att ta emot maskiner och material som kommer i retur från kunder samt inköp av försäljningsmaterial mm.

Vem är du?

Du har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom försäljning ifrån byggbranschen eller närliggande bransch.

För att lyckas behöver du vara utåtriktad, självgående, uthållig och kunna arbeta strukturerat. Du är resultatinriktad och vill utvecklas och arbeta mot högt satta mål. Du har en positiv inställning och ser dig själv som en driven lagspelare. Vidare är du utåtriktad, har en hög servicevilja och sätter alltid kunden i främsta ledet. Du är noggrann, initiativrik, ansvarsfull och inser vikten av säkerhet och hållbarhet. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och har god lokal kännedom.

Du ska ha gymnasieutbildning, din maskinkännedom är god och du har teknisk grundkompetens. Att du har erfarenhet från maskinuthyrningsbranschen eller närliggande branscher är meriterande. B-körkort och datorvana är ett krav. Vi ser gärna att du är kommunikativ och kan uttrycka dig på svenska och engelska både i tal och skrift. Din samlade erfarenhet ger dig möjligheten att vara en problemlösare för kunden.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en internationell koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang med hög servicenivå. Vi har en öppen kultur, där samarbete/laganda, engagemang och god kommunikationsförmåga är förutsättningar för att trivas och göra ett bra arbete.

Ansökan
Känner du att du vill vara en del av vårt lag, välkommen med din ansökan omgående, sista ansökningsdag är senast den 20 oktober 2016. Vänta inte med din ansökan då ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Frågor om tjänsten besvaras av kundcenterchef Johan Damberg, tfn: +46 708 990 467.

Du söker via sokajobb@ramirent.se, vänligen märk din ansökan med Uthyrare

Högdalen.
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 nov

Om företaget

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland våra kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i Ramirentkoncernen, som har verksamhet i tio länder. Ramirent - More Than Machines. Läs mer på www.ramirent.se


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var