Utforma rollen som Backofficemedarbetare på Briab!

Om jobbet

Vill du få chansen att utforma en ny roll och arbeta med att stötta Briabs brandskyddsikontrollanter i sitt dagliga arbete? I rollen som backofficemedarbetare kommer du att arbeta strukturerat med administrativa arbetsuppgifter och på ett proaktivt sätt koordinera och planera din och dina kollegors arbete gentemot företagets kunder. Är du rätt person? Ansök redan idag då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Briabs räkning en backofficemedarbetare för att utveckla en helt ny roll och vara en del av ett härligt gäng på deras innovativa huvudkontor på Södermalm.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Briabs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Briab. Briabs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Briab lever inte för att följa utveckling, de lever för att leda den. De gör därför något som aldrig tidigare gjort, de brinner för det de gör och för dit de ska. Briab har som mål att förändra sin bransch och de har synsättet att det är personalen som ska göra det. Därför behöver de Dig.

Som backofficemedarbetare kommer du få chansen att forma en helt ny roll inom bolaget gällande rutiner, strukturer och att på sikt även bredda rollens karaktär. Rollen skapas då brandskyddskontrollanternas dagliga arbete blir mer då efterfrågan på dessa tjänster ökar. Inledningsvis kommer du huvudsakligen att stötta kontrollanterna med administration kring utförandekontroller. Vidare ansvarar du för att proaktivt samordna kontrollanternas möten, planera in kontroller på arbetsplatserna och därmed ha klart alla dokument i förtid. Du kommer även ansvara för att följa upp uppdragsbekräftelser med kunder för att boka in en första kontroll.

Du kommer att tillhöra ett team om sex personer i blandade åldrar och med mycket kunskap inom området. Teamet har gemensamma möten varje vecka där man följer upp arbetet. Det förväntas av dig att du i rollen arbetar strukturerat och samtidigt på ett engagerat sätt ser hur man kan skapa rutiner och göra förbättringar som underlättar det dagliga arbetet och därmed utvecklar rollen.

Du kommer till exempel att:
 • Förbereda protokoll enl. mallar och formalia samt lägga in redan insamlad information inför brandskyddskontrollanternas möten
 • Sammanställa relationshandlingar samt upprätta intyg enligt given mall
 • Proaktivt arbeta med budgetuppföljning och se över standardkostnader för brandskyddsikontrollanternas arbete hos kund
Tjänsten passar dig som vill ha en spännande utmaning i att utforma en ny roll inom ett kreativt och innovativt teknikföretag och som gillar att skapa struktur och rutin. Briab erbjuder dig en tjänst där du som visar framfötterna på sikt även kan utvecklas inom bolaget och vara en del av deras framgång. Inledningsvis kommer du att få företagsbaserad introduktion, få utbildning i systemen och gå bredvid dina kollegor för att komma in i dina arbetsuppgifter på bästa sätt.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet av en administrativ roll och vana av att jobba med rutinmässiga arbetsuppgifter
 • Har god datavana och erfarenhet av att skriva och sammanställa dokument
 • Är nyfiken och vill sätta dig in i projekten
 • Kan uttrycka dig på ett korrekt sätt på svenska i såväl tal som skrift då du i rollen jobbar med text och tempusändringar samt ibland har kundkontakt. Företagets internspråk är svenska
Det är meriterande men om du
 • Har erfarenhet eller kunskap inom byggbranschen och förstår branschspecifika begrepp sedan tidigare
 • Har erfarenhet av att hantera tidsregistreringssystem i konsultverksamhet men det är inget krav
Som person är du noggrann och strukturerad, du tar fullt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har en god förmåga att planera ditt arbete och arbeta proaktivt. Du räds inte för att fråga om det är något du undrar, du är nyfiken och tar på eget initiativ reda på information och kommer gärna med idéer om förbättringsåtgärder på ett kreativt sätt.

Vidare ser vi att du matchar företagets personlighet. Det innebär att du är aktivt pålitlig, är konstruktivt modig, du har en skarp hjärna och ett varmt hjärta. Det innebär att du håller vad du lovar, du ligger i, du värnar om relationer och du har förmågan att lyssna och omvärdera.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid. 6 månader konsultuppdrag med ambition till överrekrytering
 • Placering: Briabs huvudkontor på Södermalm, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

[Briab](länk till företags hemsida) är ett expansivt företag som ligger i framkant inom sitt område och och erbjuder konsulttjänster i form av expertkompetens inom brand och risk. De tror på att leda utvecklingen framåt och har tagit chansen att göra något som inte tidigare gjorts.

Hos Briab jobbar främst ingenjörer av olika ålder och kön, och de tror att mångfald är en faktor som bidrar till ett starkt och innovativt företag. Det är en varm och välkomnande stämning med bra sammanhållning och där man samlas för förmiddagsfika varje dag. De erbjuder en arbetsplats där du själv har stora möjligheter att påverka både din egen och företagets framtid och där du har en betydande roll i organisationen. De har en platt organisation med korta beslutsvägar och stora kontaktytor och sitter i moderna och fräscha lokaler på Södermalm.

"Vi har en spännande men också utmanande resa framför oss. Det är därför naturligt att många frågor kommer upp. Vad menas med att vara branschens starkaste varumärke, vilken nytta skulle det ge oss och hur tar vi oss dit" - Citat från företagets VD

Vill du vara med i det vinnande laget? Sök tjänsten nu!