Utesäljare som drivs av mycket frihet och eget ansvar? Se hit!

Om jobbet

Gillar du att möta människor och trivs med en flexibel vardag? Är du även en driven och ansvarsfull person som brinner för försäljning, då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter
  • Utföra nya kundbesök varje dag
  • Sälja kontorsmaterial
  • Boka in kundmöten
Som utesäljare för vår kund kommer du själv att planera din arbetsdag, söka upp nya kunder på egen hand och boka in säljmöten. Du kommer att arbeta lokalt och ansvarar för ditt distrikt och jobbar oftast med obokade möten. Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och ett starkt driv då du på egen hand kommer att bygga upp din egen kundstock. Vi söker dig som har en lättsam inställning och gillar rörelse, du gillar att driva på dig själv och att nå nya resultat.

Din profil

Förutom en god svenska och B-körkort är du även:
  • Modig och kreativ
  • Har en stark kommunikativ förmåga
  • Självständig
Meriterande är även ifall du arbetat inom försäljning innan.

Villkor

Start: 9 Januari
Placeringsort: Stockholm Syd/Norr
Omfattning: Heltid (8-17)

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Ring Maria Wansölin, 0722452019

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Företaget grundades 1993 och har sitt huvudkontor i Nyköping. De arbetar med försäljning av kvalitetsprodukter som ska hjälpa och förbättra deras kunders kontorsmiljö. De har affärsområden inom flertalet olika branscher men som utesäljare i det här uppdraget ska du sälja just kontorsmaterial. De söker nu två nya säljare, en till Stockholm Syd och en till Norrort.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.