Utesäljare

Om jobbet

Utesäljare FLEX® elektriska handverktyg till region Norra Stockholm

Som utesäljare på Flex Scandinavia kommer du att arbeta med försäljning av maskiner och tillbehör från samtliga av våra varumärken, däribland FLEX® elektriska handverktyg och EGO® Power+ 56V park & trädgårdsmaskiner. Du tar ansvar för utveckling av nya och befintliga kundrelationer genom en effektiv planering och bearbetning av distriktet.

I affärsdiskussioner möter du huvudsakligen återförsäljare med olika inriktningar, men en viktig del handlar också om att träffa slutanvändare där fokus ligger på teknik och applikation. Till stöd för att nå mål och högt ställda förväntningar finns engagerade kollegor och tekniska resurser där du förväntas arbeta proaktivt i en föränderlig miljö. En viktig del av jobbet handlar om att bygga och underhålla relationer på olika nivåer hos kunder och slutanvändare.

Din vardag spenderas hos kunderna i ditt distrikt där du utgår från hemmet. Du bor i regionen Uppsala/Västerås/norra Stockholm och har en god lokal kännedom.

Kvalifikation/profil
  • Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom försäljning eller arbetsledning.
  • Gymnasieutbildning med teknisk inriktning inom bygg eller motsvarande.
  • Du är driven och motiveras av utmaningar och personlig utveckling.
  • Förmåga att skapa positiva relationer och bekväm med både tekniska demonstrationer och affärsmässiga sammanhang.
  • Du har ett strukturerat arbetssätt och vana att digitalt planera och dokumentera.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.
  • B-körkort.
Du erbjuds
  • en nyckelroll med goda tillväxtmöjligheter
  • ett variationsrikt och roligt arbete där du ytterst formar tjänsten
  • möjlighet att få arbeta med produkter och tjänster som svarar upp mot våra kunders högt ställda krav
Kontakt
För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson, tel. 0708 - 30 65 43.

Ansökan
Urval sker löpande, så var vänlig och skicka in din intresseanmälan omgående.

Välkommen med din ansökan!

Sedan år 1922 har tyska FLEX utvecklat och tillverkat slitstarka maskiner som är trogna följeslagare på arbetet. Innovation och tradition är ledord som följt företaget sedan dess. Som världens första tillverkare av vinkelslipsmaskinen blev begreppet "Flexa" ett utryck för slipning. Begreppet lever fortsatt vidare genom dagens slitstarka betongslipmaskiner och den populära vägg- och takslipmaskinen Giraffen.

Flex Scandinavia AB har sedan 1940-talet varit generalagent för FLEX® och det innebär att vårt företag förfogar över kunskaper och erfarenheter som är värdefulla för användarna. Under de senaste åren har vi fortsatt att utveckla dessa erfarenheter vidare med att ta ett större ansvar för att utveckla tillbehör till maskinerna. Dessa tillbehör ska hålla samma höga krav som maskinerna och presenteras i varumärket FLEXXTRA®. Vi vill helt enkelt ta fullt ansvar och säkerställa hela arbetsprocessen. Ett stort fokus ligger även på att vidareutveckla kundservicen, bl a genom vårt servicecenter samt genom välutvecklade och enkla Web- tjänster. I vår produktportfölj finns även högkvalitativa Lenox® sågblad och EGO® Power+ 56V park & trädgårdsmaskiner.

Läs mer om oss på flexscandinavia.se
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!