Utbildare

Om jobbet

Elecosoft är ledande inom IT-verktyg och tjänster anpassade för bygg- och installationsbranschen. Idén bakom företagets tjänster och program är att de ska förenkla processerna kring planering, kalkylering, design, projektering och uppföljning. Företaget har idag cirka 80 anställda med kontor utspridda över Sverige och Europa.

Vi tycker att det är viktigt att våra kunder får ut det mesta möjliga av sina investeringar hos oss. Därför lägger vi stort fokus på att erbjuda utbildningar i våra program - så att våra kunder kan använda dem fullt ut. I Mälardalen har vi ett stort antal kunder som behöver support och utbildning. Därför söker vi nu en utbildare till detta geografiska område.

Är du en god pedagog eller har du bara ett stort intresse av utvecklingen inom bygg-och installationsbranschen? Gillar du teknik och utveckling? Trivs du med många kontakter och tidvis högt tempo?

Svarar du ja på dessa frågor kan detta vara jobbet för dig.


Din roll som utbildare


Du kommer att ingå i vår grupp för merförsäljning och KAM som fokuserar på försäljning till befintliga kunder, utbildning av dessa och Key Account Management.

Tanken är att du som får detta jobb ska utgå från Mälardalen och din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att utbilda våra kunder i kalkylprogrammet Bidcon och planeringsprogrammet Asta Powerproject.

Våra utbildningar genomförs oftast i klassrumsform men utbildning av mindre grupper förekommer också. Utbildningar i klassrum är planerade i hela Sverige och därför är resor en naturlig del av arbetet. I din roll som utbildare är du också delaktig i att utforma kurserna och dess material.

I förlängningen tror vi att du även ska kunna gå in i en mer säljande roll, om det är något som tilltalar dig.

Dina främsta arbetsuppgifter är att:
  • Planera, designa och utföra klassrumsutbildningar
  • Planera, designa och utföra företagsanpassade utbildningar
  • Planera, designa och utföra webbaserade utbildningar
  • Supporta våra kunder via mail och telefon
  • Utveckla våra relationer/affärer med befintliga kunder
  • Utveckla våra aktiviteter med befintliga kunder
Vem söker vi?

Arbetet innebär många kontakter och dina personliga egenskaper är därför av central betydelse. Du motiverar och får dina kursdeltagare intresserade, du kan förmedla kunskap på ett pedagogiskt sätt med olika metoder och anpassar dina utgångspunkter från dina kunders behov.

Det är ett plus om du har erfarenhet av bygg eller installationsbranschen - har du dessutom arbetat med kalkylering eller planering har du ett stort försprång.

Varmt välkommen till ett hårt satsande företag under tillväxt!

Skicka din ansökan så snart som möjligt märk den med Utbildare Mälardalen i ämnesraden.

OBS! Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person. Så kontakta oss så fort som möjligt om du är intresserad av tjänsten.
Jobbfakta
Ort
Järfälla
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Utbildning
Kontakt

Mejla eller ring Lars-Erik Einarsson, 031-65 55 89

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

Elecosoft är ledande inom IT-verktyg och tjänster anpassade för bygg- och installationsbranschen. Idén bakom företagets tjänster och program är att de ska förenkla processerna kring planering, kalkylering, design, projektering och uppföljning. Företaget har idag cirka 80 anställda med kontor utspridda över Sverige och Europa.