Utåtriktad student sökes till tjänsten som receptionist på spännande företag

Om jobbet

Trivs du i en miljö med högt tempo, varierande arbetsuppgifter och där du varje dag får bemöta kunder och besökare med förstklassig service? Har du öga för vart du behövs och vad som behöver göras? Är du dessutom student och har ett flexibelt schema så kan det här vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Aramarks räkning en receptionist på deltid. Detta då de behöver någon som kan ta pass med både kortare och längre varsel då ordinarie personal inte är på plats.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Aramarks önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work på stn01@academicwork.se.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Aramark.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Arbetsuppgifter

Hos Aramark kommer du att ha en viktig uppgift att dagligen ge en förstklassigservice och utföra administrativa uppgifter. Som receptionist kommer du att arbeta utifrån receptionen men även vara beredd på att rycka in där det behövs. Du kommer att bemanna receptionen då ordinarie personal inte har möjlighet till detta för att ta emot besök, men du kommer även att jobba back-office med rapportering och uppföljning av interna ärenden och med leverantörer. Arbetet innefattar varierande arbetsuppgifter som kräver en utpräglad servicekänsla, självständighet och noggrannhet.

Som receptionist hos Aramark kommer du få möjligheten att utveckla din serviceförmåga och administrativa kunskaper. Du kommer att få ta eget ansvar över dina varierande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är serviceinriktad, prestigelös och har god datavana. Du trivs i ett avslappnat klimat där alla hjälps åt och uppgifterna är varierande. Du har erfarenhet av service och har du tidigare arbetat i reception ses det som meriterande.

Som person är du utåtriktad och vet vad god service innebär. Du ser alltid till att göra ditt bästa och är inte rädd att ta i där det behövs. Vidare ser vi att du är en driven, positiv och självgående person med glimten i ögat och ett stort leende på läpparna. Viktigt är att du är stukturerad i ditt arbetssätt och flexibel då passen kan begäras med både kortare och längre varsel. Du ska trivas med ett arbete där antalet arbetsdagar varierar från månad till månad.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

START: Omgående

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Deltid vid behov, mellan 2-10 dagar/månad. Det kan finnas möjlighet att jobba mer under lov och semestertider

UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider

PLATS: Stockholm

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

För mer information om Aramark, besök deras hemsida: Aramark