Uqonic/gategroup söker en eCommerce Content Coordinator!

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Till vår uppdragsgivare uqonic/gategroup söker vi nu en noggrann, flexibel och lösningsorienterad eCommerce Content Coordinator. Företaget är ledande återförsäljare av retailprodukter till taxfreeförsäljning i Norden och rollen har en central funktion.

Du kommer vara del av ett team som ingår i marknadsavdelningen. Tjänsten är placerad på det svenska huvudkontoret i Kista och du kommer att rapportera till eCommerce Manager.

I rollen som eCommerce Content Coordinator kommer du arbeta med att säkra att all produktinformation på företagets webbplatser är aktuell och kommuniceras rätt mot företagets kunder, främst charterresenärer.

Du kommer att arbeta med anpassning av produktinformation, priser, bilder, kampanjer, banners och kombinationer av dessa. I rollen har du en stödfunktion mot teamet med uppgiften att säkra konsumentens upplevelse och att webbplatsernas funktionalitet och innehåll optimeras.

I rollen ingår att:
  • säkra att alla kommersiella webbplatser är uppdaterade och har korrekt information
  • arbeta nära systemleverantör i samband med att lösa dagliga frågor som uppstår
  • vara företagets web/backoffice superuser
  • proaktivt övervaka och optimera webbsidornas prestanda
  • supportera kundservice med data-/systemfrågor
  • driva interna projekt i syfte att effektivisera och optimera webbplatserna
  • säkerställa korrekta översättningar på webbplatserna
  • arbeta nära marknadsavdelningen med planering av nylanseringar och ändringar samt säkra att logistikflödet fungerar
Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du tidigare har arbetat med liknande uppgifter under minst två års tid. Du har god systemvana och ett generellt tekniskt intresse. Har du erfarenhet från liknande bransch samt vana av att arbeta som kravställare ses det som meriterande.

Du har minst en tvåårig relevant eftergymnasial utbildning och har du högskole- eller universitetsutbildning inom eCommerce, marknadsföring eller teknisk inriktning ses det som meriterande.
Du talar och skriver obehindrat på minst ett nordiskt språk och har du även ytterligare språkkunskaper från Norden är det ett stort plus. Då koncernspråket är engelska är det även viktigt att du har goda kunskaper i tal och skrift.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Vi söker en noggrann, lösningsorienterad och strukturerad person. Du har ett serviceintresse samt förmåga att kommunicera med olika typer av människor oavsett position. Du är analytisk, har tålamod, är positiv i ditt förhållningssätt samt är en lagspelare som gillar att ha roligt på jobbet.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar uqonic/gategroup med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadskoordinator

Ring Sissel Pettersen, 08-120 50 426

Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 nov

Om företaget

uqonic/gategroup is the leading independent global provider of products, services and solutions related to a passengers' on-board experience. The company specialises in catering and hospitality and on-board products and services to companies that serve people on the move. gategroup achieved revenues of CHF 3,000 million in their last financial year.
Recently, gategroup acquired uqonic, the leading airline retailer in the Nordic region. The combined companies will form one of the largest airline retailers in the world, with the aim to further grow market share around the world. Innovation and use of the groups combined purchasing power will be key parts of the strategy