Unik möjlighet för dig som har ett flexibelt schema, bor nära Arlanda och vill få erfarenhet av...

Om jobbet

Vill du ha ett meriterande extrajobb inom inköp på ett internationellt serviceföretag?
SSP söker nu dig som har ett flexibelt schema och kan arbeta 3 heldagar i veckan med att stötta upp på deras inköpsavdelning!

Information om uppdraget

Academic Work söker för SSPs räkning en inköpsassistent på deltid till deras huvudkontor på Arlanda. SSP är ett ledande företag inom sitt område och utvecklar och driver restaurang- och butiksverksamhet i Skandinavien. SSPs kontor är beläget i Sky City, mitt i all rörelse på flygplatsen. Vi letar nu efter dig som vill få värdefull erfarenhet från en inköpsavdelning samtidigt som du studerar!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SSPs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SSP

Arbetsuppgifter

Som inköpsassistent kommer du få stort eget ansvar från dag ett. Du kommer att arbeta med att stötta inköparna på avdelningen i deras vardagliga arbete. Arbetsuppgifterna kommer att variera inom ett brett spektrum där du arbetar både med administration samt koordinerande med att ta kontakt med kunder, leverantörer och internt anställda i restauranger och butiker.
Du kommer att vara en av 5 på inköpsavdelningen och arbeta självständigt i din roll och ansvara för dina egna arbetsuppgifter. För att trivas i rollen krävs det att du trivs med administration och analys av siffror samt alltid har affären top of mind.

Du kommer till exempel att:
 • Beställa varor och lägga in data i systemet rörande varor och produkter
 • Uppdatera information från leverantörer på veckobasis
 • Uppdatera och lägga in produkter och recept för mat i systemet
 • Ha kontakt med leverantörer samt internt anställda på telefon och mail
Tjänsten passar dig som är student med ett flexibelt skolschema och vill få ovärderlig erfarenhet inom inköp!

Vi söker dig som
 • Är studerande inom inköp eller annan relevant utbildning med minst 1 år kvar av dina studier
 • Har ett flexibelt schema som gör att du kan arbeta 3 heldagar i veckan
 • Goda kunskaper i engelska språket då kontakt med leverantörer/kollegor sker på engelska
 • Goda kunskaper i Word, Excel, Power Point samt Outlook
 • Kan ta dig enkelt till Arlanda Flygplats
Det är meriterande om du....

* Har erfarenhet av systemet Micros samt om du arbetat på en grossist eller hos en leverantör tidigare.

Som person är du driven och kommunikativ med en positiv attityd till arbetet. För att lyckas i rollen krävs det att du har en förmåga att arbeta självständigt och är bra på att ta kontakt med andra. Detta då du förväntas ta kontakt med leverantörer samt kollegor.
Vidare är du analytisk och noggrann med en god förmåga att ifrågasätta siffror och se mönster.

Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 3 heldagar/veckan i 6 månader, ev. möjlighet till förlängning
 • Arbetstider: 07-15, 09-17
 • Placering: Arlanda
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Transport & Logistik
Underkategori
Assistent
Inköp
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

SSP driver restauranger, caféer och butiker på platser där många människor möts. Du möter SSP på flygplatser, centralstationer och arenor från Malmö i söder till Luleå i norr. Företaget har c:a 750 medarbetare. Nu söker vi en inköpsassistent till deras inköpsavdelning med placering på SSPs huvudkontor, Sky City Arlanda!