Unik möjlighet för arbetsterapeut på Mälargården Rehab Center; Sigtuna

Om jobbet

ARBETSUPPGIFTER

Är du en driven, nyfiken och
självständig arbetsterapeut, med intresse för personlig utveckling?

På Mälargården kan vi erbjuda varierande arbetsdagar med stora möjligheter till egen påverkan. Vi samarbetar med flera moderna medicintekniska företag och ligger i framkant vad gäller utveckling av rehabiliteringsutrustning. (Deltidsanställning 50-75%)

Arbetet består bland annat av ADL-bedömningar och träning, aktivitetsanalyser, funktionsbedömning och träning. Handträning både individuellt och i grupp.

Teamarbete mellan olika professioner är en viktig framgångsfaktor för oss. Våra patienters diagnoser kräver en helhetssyn av patienten och dennes problem. Våra patienter har olika behov och behöver huvudsakligen endast stöttning i rehabiliteringsprocessen. De flesta sköter sin personliga ADL själva.

KVALIFIKATIONER

Legitimerad arbetsterapeut

Det är meriterande om du har kunskap/kännedom kring Cogmed och FIM. Även erfarenhet inom lymfödem, neurologi, rehabilitering och ergonomi/energibesparing är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är ansvarstagande och kan förena
självständigt arbete med en god samarbetsförmåga. Du är trygg och säker i din yrkesprofession. Du har en god kommunikationsförmåga och kan pedagogiskt dela med dig av kunskap och information.Du är prestigelös, engagerad, lyhörd, kommunikativ och har ett gott bemötande. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god datavana.Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Kallelse till intervjuer kommer att ske löpande. Det är därför möjligt att rekrytering kan komma att ske före ansökningstidens utgång.

Inför rekryteringsarbetet har Mälargården Rehabcenter noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och annan form av marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter, förmedlare och liknande.

Vi värdesätter kvalitéer som bidrar till mångfald och jämn könsfördelning eftersom vi anser de tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Ansökan skickas till

bjorn.bildsten@malargarden.se

För mera information kontakta

Arbetsterapeut: Patrik Järlsäter tel 08-594 936 35

Verksamhetschef Björn Bildsten tel 0708-151030

Arbetsgivare

Stiftelsen
Mälargården Rehab Center

Hertigvägen 6

19321

SIGTUNA

Tel: 08-59 49 36 30

Fax: 08-59251822

Mer information på
http://www.malargarden.se
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Björn Bildsten, 0708-151030

Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Vi bedriver planerad specialiserad rehabilitering i internat- och dagrehabilitering på uppdrag av Stockholms Läns Landsting.

Vi erbjuder rehabilitering inom Neurologi, onkologi, lymfödem, astma och KOL. Rehabiliteringen sker tvärprofessionellt tillsammans med tex. fysioterapeut, sjuksköterska, läkare, logoped och psykolog.

Arbetet sker både individuellt och i grupform såväl praktiskt som teoretiskt.

Stiftelsen startade sin verksamhet på tidigt 1970-tal och erbjuder rehabilitering i en vacker och rogivande miljö. På Mälargården finns alla faciliteter under ett och samma tak. Vi har varmvattenbassäng för träning och avslappning, modernt utrustat gym och bastu.

Mälargården Rehab Center har ett multimodalt kompetent rehabiliteringsteam bestående av läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist, kurator, sjuksköterska, undersköterskor, logoped, rehabiliteringsassistent, psykolog, koordinator och fritidsledare som tillsammans med patienten arbetar fram ett individuellt rehabiliteringsprogram för vistelsen. Vår verksamhet bedrivs i internatrehabilitering men även dagrehabilitering förekommer.


Hitta hit

Visa var