Uniflex söker maskintekniker till Astra Zeneca

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker dig med ett genuint teknikintresse för tjänsten som maskintekniker till det välkänt läkemedelsföretaget Astra Zeneca i Södertälje.

Arbetsuppgifterna kommer bestå av reparationer, underhåll och drift av maskiner samt ständigt arbeta med förebyggande underhåll.
En stor del av arbetet består även av dokumentation och vara en stödjande funktion i att produktionen ständigt fungerar.

Anställning:
Heltid
Skiftarbete

Personliga egenskaper

Du har teknisk eller mekanisk gymnasieutbildning.

Du har goda kunskaper både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person vill du ständigt arbeta med förbättring och utveckling på ett kvalitetsmedvetet sätt.

Det är meriterande med erfarenhet från läkemedelsbranschen och/eller verkstads/fordonsindustri.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att eventuell anställning blir via Uniflex. Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.