Uniflex söker kontorsvaktmästare både på heltid och deltid

Om jobbet

Jobbeskrivning

Uniflex söker kontinuerligt personal som vill jobba som kontorsvaktmästare både på heltid och deltid i Stockholmsregionen.

Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av yrkeslivet. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste resurs och tillgång då våra konsulter bär det yttersta ansvaret för god leverans och att kunden är nöjd. Vår personal är vårt ansikte utåt, representerar Uniflex, våra kunder och sig själva. Det gör dig som anställd hos oss ovärderlig!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som vaktmästare kommer bestå av felanmälningar, rondering, påfyllning av material, inköp av material, rengörning och hantering av maskiner samt viss förberedlese inför event.

Arbetet som kontorsvaktmästare ställer höga krav på att du har en utåtriktad personlighet, servicekänsla samt en god problemlösningsförmåga. Du är orädd och har förmåga att ta egna initiativ när det behövs. Du trivs i mötet med människor och har lätt för att skapa förtroende. Eftersom arbetet innebär en daglig kundkontakt ser vi gärna att du är kommunikativ. Erfarenhet av liknande arbeten är meriterande men inte ett krav.

Du kommer bli anställd av Uniflex och arbeta som konsult ute hos en av våra kunder.

Lön är enligt kollektivavtal.

Personliga egenskaper

Förutom tidigare erfarenhet som receptionist ser vi stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering. Som person är du ansvarsfull, prestigelös och social samt inte rädd för att "hugga i". Du drivs av att få saker och ting gjorda och är van vid att ta eget ansvar. Du har förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra kollegor och du är en person som ser det som en självklarhet att göra det lilla extra för kunden. Eftersom tjänsten innebär såväl praktiskt som mer administrativt arbete är du en flexibel person som trivs med att ha varierande arbetsuppgifter.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat.