Undersköterska/vårdbiträde Hemtjänst

Om jobbet

Söker du ett fritt arbete under eget ansvar och är undersköterska/vårdbiträde med körkort?

Du har empati, är omtänksam, stresstålig, lyhörd och ärlig. Svenska språket klarar du i både tal och skrift. Du brinner för att ta hand om andra människor som behöver omsorg och stöd i sin vardag men du vill få till en förändring i ditt nuvarande arbete. Då har vi jobbet åt dig i Nacka.

Heltid dagtid eller deltid kvällar med kravet att arbeta varannan helg samt att du har körkort. Vi tror att du finns i närområdet så att resvägen inte blir belastande.

Annelies Hemtjänstteam bedriver hemtjänst i Nacka på uppdrag av Nacka Kommun och är idag den största utföraren i kommunen. Våra medarbetare är undersköterskor och vårdbiträden. Vi är ett glatt gäng som utgår från två kontor i Nacka, ett i Ektorp Centrum och ett i Fisksätra. Vi har företagsbilar, cyklar, arbetskläder, friskvårdsbidrag och arbetar modernt med digitala system för arbetsscheman.

Välkommen med din ansökan till:
jobb@annelieshemtjanst.se
Jobbfakta
Ort
Nacka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Vård & Omsorg
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Annelies Hemtjänstteam AB är ett modernt och nytänkande vård- och omsorgsföretag som bedriver hemtjänst, ledsagning och avlösning för äldre och yngre personer på uppdrag av Socialtjänsten i Nacka kommun.

Vi erbjuder även hushållsnära tjänster med rut avdrag. Våra kunder ska känna sig väl bemötta och trygga genom kompetent och pålitlig personal som ger positiv vård och omsorg, i och utanför hemmet.

Vi har tre kundnära kontor i Nacka, ett i Ektorp Centrum, ett i
Nacka Forum samt ett i Fisksätra i Saltsjöbaden.


Hitta hit

Visa var