Undersköterska till Prästgårdsgatans hemtjänst, dag

Om jobbet

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

Här på den kommunala hemtjänsten i Sundbybergs stad är vi tre hemtjänstgrupper som är indelade i sex områden. Vi ansvarar för att alla våra kunder får sina biståndsbedömda insatser utförda enligt deras önskemål och behov.

Vårt motto: "Mänskliga möten - Vi bryr oss" ska genomsyra verksamheten och alla möten ska präglas av värme, lyhördhet, respekt och engagemang

Dina arbetsuppgifter är att ha ett helhetsansvar för kundens välmående vilket bl. a. innebär: hjälp med personlig hygien, matlagning, svarar på larm. Du kommer ha ett kontaktmannaansvar för ett fåtal kunder. Du måste ha dokumentationsvana

Vi vill att du är verksam inom vård och omsorg. Krav är att du är undersköterska. Krav är att du har B-körkort och även har körvana. God kunskap i svenska språket är ett krav.

Viktigt är att du har ett genuint intresse och engagemang för äldre människor i behov av omvårdnad. Du ska kunna arbeta självständigt men också trivas med att samarbeta med andra. Andra egenskaper vi värdesätter högt är personlig mognad, flexibilitet samt serviceförmåga.

Befattningen är en tillsvidareanställning på 76%. Dag samt helg. Tillträde enligt överenskommelse. Ansökan med CV och personligt brev senast den 15 dec. För frågor är du välkommen att kontakta oss på nedan kontaktuppgifter.

Välkommen med din ansökan!
Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var