Underhållstekniker El

Om jobbet

Till Scania Industrial Maintenance i Södertälje söker vi nu en underhållstekniker med el- och automationsbakgrund till produktionsunderhåll på Axlar/Växellådor. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare, och erbjuder ett omväxlande arbete i en expansiv organisation.

Arbetsuppgifter:

Som underhållstekniker inom el utför du bl a förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsmaskiner och transportutrustningar. I arbetet ingår felsökning, ombyggnationer, konstruktionsändringar samt tillståndskontroller.

Som underhållstekniker arbetar du mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och positiv. Du ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik. Samtidigt som du är flexibel har du en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp.

Du har:
  • utbildning inom el/automation.
  • erfarenhet av elektriskt underhåll från industrin är meriterande.
  • kunskaper inom PLC system är ett krav.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du har B-körkort och kan arbeta skift.

Vill du veta mer, kontakta gärna:

Senad Papic, Underhållsledare Produktionsunderhåll, 073-655 95 50

Marie Hellmark, HR Business Partner, 08-553 517 44

Plats: Södertälje

Anställningstyp: Heltid (skift)

Ansök med bifogat personligt brev och CV senast 2016-12-16. Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 900 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2014).