Underhållstekniker, Mekanik till Produktionsunderhåll Transmission

Om jobbet

Vi söker underhållstekniker med inriktning Mekanik till produktionsunderhåll i Södertälje. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare, och erbjuder ett omväxlande arbete i en expansiv organisation.

Arbetsuppgifter

Som underhållstekniker utför du förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsmaskiner och transportutrustningar. I arbetet ingår felsökning av hydraulik- och pneumatiksystem, lagerbyten samt mekaniska reparationer, ombyggnationer, konstruktionsändringar samt tillståndskontroller.

Som underhållstekniker arbetar du mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och ha en positiv attityd.

Du ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik. Samtidigt som du är flexibel har du en god känsla för ordning och reda. Du har inga problem att arbeta både självständigt och i grupp.

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning samt erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete.

Du har B-körkort och kan arbeta 3- skift.

För ytterligare information kontakta

Ari Hellberg, Underhållsledare Produktionsunderhåll, 070-081 04 73, ari.hellberg@scania.com

Marie Hellmark, HR Business Partner, 08-553 517 44, marie.hellmark@scania.com

Ansökan

Ansök med bifogat personligt brev, CV och betygskopior senast 2017-01-31 .
Jobbfakta
Ort
Södertälje
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 900 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2014).