Två Junior Controllers till Vinge

Brightby · Ekonomi · 19 nov

Om jobbet

Vinge söker nu två drivna och lösningsorienterade junior controller till Stockholmskontorets faktureringsteam. Faktureringsteamet ingår i byråns ekonomiavdelning som idag består av totalt 12 personer. Du kommer att arbeta i en spännande och affärsmässig miljö med ett eget faktureringsansvar inklusive controlling för ett antal delägare.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär täta kontakter med både delägare, biträdande jurister och administrativ personal. I tjänsten ingår även hantering av klient- och ärenderegister samt diverse administration i affärssystemet.

Mer specifika arbetsuppgifter som junior controller kommer primärt att innebära:

* Framtagande av rapporter rörande fakturerat arvode, antal timmar etc.

* Fakturering via ett antal olika webbaserade faktureringsportaler

* Kravhantering

* Se över så att rabattavtal efterföljs vid fakturering, arbete i BI-program för detta ändamål

* Vara med och testa uppdateringar i affärssystem/processer

* Övriga ekonomiadministrativa arbetsuppgifter

Vem söker vi?

Vi söker dig som är nyutexaminerad civilekonom eller dig som har någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har viss praktisk erfarenhet av arbete inom en ekonomifunktion. Erfarenhet från en ägarledd konsultverksamhet är meriterande. Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav samt goda språkkunskaper i svenska och engelska.

För att trivas på Vinge och för att lyckas i rollen gillar du att arbeta på ett lösningsorienterat och strukturerat sätt. Som person är du noggrann, resultatorienterad och ansvarstagande. Då tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt, tycker du om att bygga relationer, har en hög arbetskapacitet och inser betydelsen av att ge god service. Vi förutsätter att du har en god analytisk och kommunikativ förmåga samt ett affärsmässigt intresse.

Om Vinge

Vinge har Sveriges främsta affärsjuridiska expertis. Vi är en fullservicebyrå med cirka 450 medarbetare fördelade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Bryssel. Det innebär att vi alltid kan sätta ihop team med spetskompetens för våra klienter, oavsett uppdrag och bransch. Det är därför vi får möjlighet att arbeta med de mest spännande och komplexa uppdragen inom affärsjuridik. Att arbeta här innebär utveckling. Tillsammans. Läs gärna mer på www.vinge.se

Ansökan

Vid den här rekryteringen samarbetar Vinge med Brightby. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Sundmalm via telefon: 070-787 03 43. Skicka in din ansökan så snart som möjligt till caroline.sundmalm@brightby.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inlägget Två Junior Controllers till Vinge dök först upp på Brightby AB.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 nov

Om företaget

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.