Två förskollärare till förskolan Blåklockan i Sundbyberg

Om jobbet

Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi.

Här på nybyggda förskolan Blåklockan består av åtta avdelningar och ligger några minuters promenad från Hallonbergens centrum med närhet till naturskönt parkområde. Här på förskolan Blåklockan har vi barnet i fokus. Med leken som utgångspunkt arbetar vi med att utveckla barnets fantasi, utmana varje barn utifrån dess förmåga och uppmuntra till socialt samspel. Språkutveckling och teknik är prioriterade fokusområden inom enheten.

Som förskollärare ingår du i ett arbetslag och ansvarar för observation, planering, genomförande, dokumentation och utvärdering i arbetet med barnen enligt gällande styrdokument. Sundbybergs stads förskolor satsar på kompetensutveckling genom gemensamma föreläsningar och nätverksträffar.

Dina arbetsuppgifter innebär att ha det kompetenta barnet i fokus. Tillsammans med andra förskollärare på basen ansvarar du för förskolans systematiska kvalitetsarbete. Inom enheten finns även pedagogiska lagledare som stöd i utvecklingsarbetet.

Vi vill att du är flexibel, initiativrik och har en positiv människosyn. En förväntan är att du har hög kvalité i arbetet med styrdokumenten, att du vet hur man bedömer och analyserar verksamheten, samt har ett normkritiskt förhållningssätt. Vi vill också att du har förmåga att samarbeta med kollegor, både inom och utom den egna verksamheten, utifrån läroplanens mål. Förskollärarutbildning är ett krav och du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 20 december. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Förskolelärare
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var