Tulladministratör sökes till omgående känd inrednings- och modjekedja

Om jobbet

Jobbeskrivning

Nu söker en vi dig med erfarenhet av tullhantering och administrativa arbetsuppgifter till en kund som är verksam inom inrednings- och modebranschen. Tjänsten som tulladminstratör är ett längre vikariat på heltid som förväntas löpa i minst 6 månader men med möjlighet till viss förlängning. Tjänsten ska tillsättas omgående så du som söker ska kunna börja redan i november. Som tulladminsitratör hos vår kund är dina främsta uppgifter att ha ansvaret över all export och import, vara en fungerande länk mellan leverantör, speditör och centrallager samt att underlätta den allmänna logistiken bland avdelningar. Vidare har du ansvar att se till att verksamhetens leveranser följer riktlinjer och lagar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Fungera som stöd och rådgivare till inköpsavdelningen i import- och tullrelaterade frågor. Ofta i direkt dialog med leverantören.
 • Ledtidstabeller - ansvara för att de är aktuella och uppdaterade.
 • Registrering/uppdatering av tullstatistiska nummer och kostnadskomponenter.
 • Ansvar över inkommande/utgående leveranser samt bokning av transporter.
 • Registrering, attestering och kontrering av export och importfakturor.
 • Kontroll över gällande regelverk i importlandet (Norge) och om nödvändigt se till att ev. tillstånd söks.
 • Ansvar över att utförsel och införsel rapporteras och införs korrekt.
 • Arkivering av samtliga import- och exportdokument i enlighet med respektive importlands regelverk.
 • Allmänna administrativa uppgifter som uppkommer kring tullhantering
Personliga egenskaper

Vi söker dig som har tidigare års erfarenhet av administrativt arbete kring transport/tullhantering. Vidare bör du som person ha hög stresstålighet, kunna arbeta självständigt och vara en problemlösare. Vi ser även att du trivs bra i internationell miljö. Vi ser det som självklart att du har erfarenhet av kundbemötande och service och trivs väl med att arbeta i grupp som ensam.

Kunskaps- och erfarenhetskrav
 • Erfarenhet & god kunskap om tullhantering, import-/ exporthantering.
 • Goda kunskaper i Svenska och Engelska i både tal och skrift.
 • Goda kunskaper i Office programvara och systemvana (meriterande med Oracle)
Intervjuer görs löpande så ansök redan idag ifall denna tjänst låter som något för dig!
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.