Truckförare till stort läkemedelsföretag

Om jobbet

Är du en engagerad person med känsla för noggrannhet? Tycker du dessutom om att köra truck och att upprätthålla ordning och reda på din arbetsplats? Härligt! Då är det här tjänsten för dig. Varmt välkommen att skicka in din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning flera truckförare till sin distributionsavdelning. Ditt huvudansvar är att säkerställa att det hela tiden är ett effektivt flöde av material till de olika delarna av verksamheten. Du ansvarar även för att förrådens produktivitetsmål följs.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work, men du kommer anställas direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Truckkörning och transporterande av produktionsmaterial
 • Mottagning, inrapportering och kontroll av inrapporterat material
 • Plockning och rapportering av utlämnat material i frys- och kylförråd
 • Spritning och leverans av material till produktion
Tjänsten passar dig som uppskattar att köra truck och trivs i en servicefunktion. Omfattningen är heltid men arbetstiderna kan variera då du kommer att arbeta i skift med ett rullande schema. Du bör därför känna dig trygg och bekväm med att arbeta under nattetid.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Innehar B-körkort samt truckkort (motviktstruck och ledstaplare)
 • Är van datoranvändare och har erfarenhet av lagerhanteringssystem
 • Har en gymnasieutbildning
 • Är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Har möjlighet att arbeta skift
Det är meriterande om du har arbetat inom lager eller logistik inom läkemedelsindustrin samt om du har erfarenhet av arbete enligt GMP/GDP.

Som person är du noggrann, engagerad och har hög arbetsmoral. Du trivs med att arbeta inom service och ser dig själv som flexibel och tillmötesgående.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

49 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.