Truckförare med erfarenhet av skjutstativ norra Stockholm

Om jobbet

Har du erfarenhet av att köra skjutstativ och vill arbeta på ett företag med stora möjligheter att utvecklas? Då är detta någonting för dig!

Vi söker nu omgående för kunds räkning i Upplands Bro i norra Stockholm duktiga och skötsamma orderplockare/truckförare med minst ett års dokumenterad erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare.

Uppdraget ingår till en början i vår uthyrningsverksamhet och du blir anställd av Be-Mannix och arbetar ute hos kunden. För rätt person finns goda chanser till bli rekryterad till vår kund på sikt.

Du erhåller en snittlön baserat på de ordinarie medarbetarna på företaget enligt vårt kollektivavtal Bemanningsavtalet. Mer info om lönesättning hittar du på vår hemsida, www.bemannix.se.

Vi erbjuder
Hos oss på BE-MANNIX finns ständigt nya utmaningar och massor med möjligheter! Här bygger du på ditt CV och skapar nya värdefulla kontakter hos våra uppdragsgivare. Det är du själv som sätter gränserna, vi skapar arbetstillfällena. Vi är anslutna till kollektivavtal som ger dig trygghet gällande lön, semesterersättning, sjukfrånvaro och pension mm.

Kvalifikationer
Truckkort för skjutstativtruck, B3.
Minst 1 ärs dokumenterad arbetslivserfarenhet inom lager
God fysik.
Svenska språket i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som vår konsult är du företagets viktigaste resurs! Vi tror att du som söker är en person som är utåtriktad, serviceminded och noggrann. Du kan givetvis hantera stressiga situationer och tar ansvar. Vidare är du snabblärd, bra på att lösa problem och kan hantera många bollar i luften.

Ansökningar behandlas löpande och tillsättning kan ske innan denna annons slutdatum. Du söker denna tjänst genom vårt rekryteringsverktyg. Obs! Vi tar ej emot ansökningar via mail eller per post.

För övriga frågor går det bra att kontakta oss under vardagar mellan kl 08:30-16:30 på 08-555 687 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att plocka orders med handdator och truck. Vissa tunga lyft kan förekomma, så god fysik är en fördel.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 06:30-15:30 så det är en stor fördel om du bor i norra delen av Stockholm, alternativt kan ordna boende där.
Jobbfakta
Ort
Upplands-Bro
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Mejla eller ring Thomas Olsson, 08-555 687 00

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 dec

Om företaget

Be-Mannix AB är ett bemanning- och rekryteringsföretag baserat i Stockholm. Vi hjälper dagligen företag med personal inom våra affärsområden lager, transport, industri samt kontor/administration. Via nära samarbetspartners kan vi även hjälpa till med bud- och fjärrtransporter. Vi sitter i lokaler i Årsta, söder om Stockholm.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag sedan 1 oktober 2015 och innehar kollektivavtal med alla LO-förbund, samt Unionen.

Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se