Triennium söker fastighetstekniker till sina fastighetskunder!

Om jobbet

Våra kunder ska känna sig mer än nöjda och därför gör vi alltid lite mer än vad som förväntas av oss. Vi kan el, värme, sanitet, VVS, ventilation, styr- och reglerteknik, byggservice och projektledning.

Triennium Fastighetsentreprenad AB har idag 55 anställda och finns på ett flertal orter från norr till söder. Nu expanderar vi och söker nu två fastighetstekniker till Stockholm, vi sköter driften på ett antal kommersiella lokaler, b.la. större gallerior.

Arbetsuppgifterna
  • Rondering och skötsel av fastigheterna
  • Reparationer och underhåll
  • Kontakt med kunder och leverantörer
  • Underhåll och felavhjälpning av exempelvis brandlarm, sprinklersystem, ventilation etc.
Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av fastighetsteknik, gärna i kommersiella lokaler. Utbildning inom fastighet/drift är starkt meriterande, alternativt kan du vara elektriker eller ventilationstekniker. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som vill utvecklas inom området, är kvalitetsmedveten, ordningsam och positiv. Du är social, serviceinriktad, självgående och har förmåga att fatta beslut när så krävs. Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp.

Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning i ett modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten. Din ansökan vill vi att du skickar till carl.wiktorsson@triennium.se. Urval kommer att ske löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Teknik & Ingenjör
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 dec

Om företaget