Treasury / Backoffice

Camfil AB · Ekonomi · 10 dec

Om jobbet

Camfil AB söker en ekonom till vår Treasuryfunktion som består av tre personer. Treasury ansvarar för koncernens cash-pooler, likviditetsprognoser, valutaexponering och betalningsflöden. Funktionen hanterar också in-/utlåning, räntebindning samt ansvarar för bank och förvaltningsärenden.

Arbetsbeskrivning

Detta är en projektanställning med start omgående som sträcker sig till december 2017. För rätt person finns det möjligheter till förlängning.

I rollen ingår att ansvara för vår backoffice funktion, vilket innebär kontroll och godkännande av våra affärer och garantier, sammanställningar och utdebiteringar av våra avgifter till dotterbolagen, samt viss bokföring. Du kommer också att stötta Camfils dotterbolag i finansiella frågor såsom cash management samt likviditetsforecasting samt arbeta med utveckling och kontinuerliga förbättringar inom treasuryområdet.

Bakgrund/Kompetens
Tjänsten passar dig som är civilekonom med ett par års arbetslivserfarenhet.. Du är strukturerad, kvalitetsmedveten och vill starta din karriär på ett internationellt bolag. Du kan arbeta under eget ansvar samtidigt som du är lätt att samarbeta med och har en god känsla för service. Camfil använder sig av finanssystemet Twin och erfarenhet från det anses meriterande. Då engelska är vårt koncernspråk och arbetet innehåller många internationella kontakter behöver du ha goda kunskaper i engelska.

Det är också viktigt att du har ett öppet sinne och en prestigelös inställning. Vi erbjuder en spännande miljö i ett stabilt företag där din insats gör skillnad.

Låter detta intressant?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan snarast till Sara Gran på vår HR funktion: sara.gran@camfil.com, dock senast 10 december.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karl Johan Peres, Head of Treasury karl-johan.peres@camfil.com.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Camfil är världsledande på renluftslösningar och har mer än 50 års erfarenhet i branschen. Våra system skyddar människor, processer och miljö. Det bidrar till bättre hälsa, ökad produktivitet och minskad energiförbrukningen. Camfil har 26 fabriker, sex forsknings- och utvecklingscenter och lokala säljkontor världen över som tillhandahåller service och hjälp för våra kunder. Camfil gruppen har huvudkontor i Stockholm. Gruppen har ca 3800 anställda och en omsättning på mer än 6 miljarder kronor. Läs mer om företaget på www.camfil.com