Transportplanerare till internationellt företag i Södertälje!

Om jobbet

Vår kund är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. Företaget ligger också i framkant när det gäller hållbara transporter. Just nu kommer vi, pga expansion, utöka vår kunds avdelning Inbound Logistics med en ny medarbetare. Vi söker dig som vill vara med och skapa nya arbetssätt, processer och jobba i framkant med flöden och transporter.

Om Tjänsten
Som Transportplanerare arbetar du bland annat med:
  • Flödesoptimering
  • Transportbokning hos våra transportörer
  • Uppföljning och utveckling av flöden
Du måste ha förmågan att se helheten men även kunna arbeta med detaljerna. Eftersom servicenivån är viktig kan det bli aktuellt med beredskapsarbete.

Om Dig
Som person är du nyfiken, strukturerad och får saker gjorda. Du måste vara kommunikativ då jobbet innebär mycket kontakter inom och utanför företaget. Vi ser att du har goda kunskaper i Excel och att du behärskar det svenska och engelska i tal och skrift. Utbildning inom logistik alt. erfarenhet inom transportplanering är meriterande!

Om Anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående. Tjänsten är på heltid och som konsult är du anställd i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om Ansökan
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.