Transportledare Bredäng

Om jobbet

Jobbeskrivning

Trivs du i en variationsrik vardag, där du får utrymme för snabb problemlösning och samtidigt arbeta med människor? Är dessutom struktur och utveckling dina ledord? I denna tjänst kommer du att ges de bästa förutsättningarna för att bli en effektiv och självgående transportledare!

Som transportledare har du en central roll för att planera och dirigera trafiken i bolaget. Via telefon, e-mail, modern fordonskommunikation och trafikledningssystem hanterar du de bokningar som kommer in och dirigerar trafiken och personalen på ett logistiskt bra sätt. I rollen ingår att leda och dirigera bilar och personal på uppdrag, hantera bokningar från kunder, prisförfrågningar, Bemanningsplanering, administration samt att svar på frågor till personal. Det ingår även kontakt med chaufförer och övriga samarbetspartners via e-mail och telefon.

Tjänsten kommer löpa på heltid långsiktigt med möjlighet till anställning direkt hos kundföretaget.

Personliga egenskaper

Vi söker Dig som har:
  • 3-årig gymnasieutbildning eller likvärdig relevant arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av transportledning/arbetsledning sedan tidigare är meriterande
  • Vana av kundkontakter via telefon
  • Mycket god datorvana
  • Behärskar svenska i tal och skrift
Som person är Du självgående, problemlösande, strukturerad och mycket stresstålig. Du har god vana av att leda, fördela och följa upp arbetsuppgifter för en arbetsgrupp. Vidare har du även god lokalkännedom i Stockholmsområdet. Du är orädd och har en förmåga att ta tag i problem och lösa konflikter på ett bra sätt.

Det är två tjänster som ska tillsättas omgående så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Administration & Ledning
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.