Transportledare - Wiklunds

Om jobbet

Vi söker en transportledare till kranbilsavdelningen i Järfälla. Wiklunds är en av de stora transport- & avfallsentreprenörerna i Stockholms-regionen.

Arbetsbeskrivning
Ditt ansvar som transportledare är att planera, leda och utveckla Wiklunds logistik med avseende på personal, fordon och utrustning. Du blir en del av ett team som bidrar till att leda företagets dagliga verksamhet så att arbetet upplevs på ett positivt sätt för såväl företaget som våra kunder. Tillsammans med dina kollegor i transportledningen ansvarar du för ordermottagning och transportplanering. I dessa uppgifter ingår bl.a. att registrera samt vidarebefordra transport-information i våra datasystem samt säkerställa att våra kunders bokade transportuppdrag utförs enligt ingångna avtal. I tjänsten har du mycket kontakt med kunder, förare och företagets övriga transportledningar. Till ditt förfogande finns moderna verktyg och teknik.

Placering är på vårt huvudkontor i Kallhäll samt att tjänsten rapporterar till avdelningschefen för Kranbilar i Stockholm.

Din profil
Som person är du strukturerad, flexibel, lyhörd och kan stundtals hantera en hög arbetsbelastning. Du besitter även en administrativ förmåga. Du har ledaregenskaper med förmågan att ta beslut och är van att ställa upp för andra samt är alltid ärlig och rättfram i ditt sätt. Du är serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt beteende.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av planering och personalledning/ledarskap inom produktion/transportledning samt att din utbildning är på minst gymnasienivå. För arbetsuppgiften krävs även god lokalkännedom i Storstockholm. Du uttrycker dig väl både skriftligt och muntligt på svenska. Goda kunskaper i Microsoft Office och vana att arbeta med hjälp av stödsystem är meriterande.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig stor frihet under ansvar i ett företag där beslutsvägarna är korta och där kund och medarbetare alltid sätts i centrum. Wiklunds ligger i framkant inom branschen och vi hoppas att du vill vara med och utveckla företaget ytterligare i vår strävan att bli än mer framgångsrik.

Information/ansökan
Ansök idag, urval och intervjuer sker löpande! Vänligen ansök genom att skicka ett mail med CV och personligt brev till jobb@wiklunds.se så snart som möjligt, dock senast 2016-12-23. Skriv Transportledare i ämnesraden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med sex månaders provanställning, på heltid 39,5 timmar/veckan med varierande arbetstid utefter verksamhetens behov.

Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt
Om du har frågor så är du välkommen att kontakta Olle Holmström på telefon 08-505 95 692 eller per e-post, olle.holmström@wiklunds.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Olle Holmström, 08 - 505 956 92

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

Wiklunds riktar sig mot byggbranschen inom Stockholm-Mälardalen. Wiklunds jobbar med bygglogistik för att skapa mervärde hos våra kunder. Med över 50 års erfarenhet är Wiklunds ett välrenommerat tjänsteföretag inom transport-, bygg- och återvinningsbranschen. Företaget har sin huvudverksamhet i Mälardalen med driftkontor i Järfälla, Bro och Uppsala. Företaget omsätter ca 250 miljoner och har ca 180 anställda. För mer information om Wiklunds hänvisas till hemsidan www.wiklunds.se.